Brændende asfalt i Nim Skov!Det lokale far- og søn-team, Christian Fisker og Søren Fisker kørte den flotte Volvo 544 ind en 3. plads i klasse 8A for utunede biler. (Foto: Preben Jepsen)

Horsens Automobil & Motor Klub sprængte skalaen med en hæsblæsende Hillclimb event!

Af Jørn Kildall. Foto: Preben Jepsen, rallyinfo.dk

Kl. 10:00, Nim Skole ved Brædstrup. 50 historiske biler, klar til kamp. Horsens Automobil & Motor Klub stolt repræsenteret med 11 deltagere.

2,7 kilometer af ren adrenalin!

Fra kl. 9:00 til 16:30, brændte dækkene under solskin på den smukke strækning i Nim Skov. En blanding af Skinderhusvej, Underupvej og Eslundvej blev til Hillclimb-scenen!

A eller B – Hvilken gruppe er du?

A-biler: Den rene og uforfalskede biloplevelse. B-biler: Tørstige efter at presse det yderste ud af hver eneste hestekraft.
 

Løbsleder Michael Gøttrup giver her de sidste informationer til deltagerne inden starten på Nim Hillclimb 2023. (Foto: Preben Jepsen)

HAMK's hjemmebanefordele!

11 deltagere fra værtsklubben, og 8 af dem strålede på podiet! Pokalerne flød over i Horsens.

Familie-dominans på sporet!

Christian og Søren Fisker, en far-søn duo fra Østbirk, brillerede. Tredjepladsen var deres! Tæt fulgt af klubbens egne helte som Chris Larsen, Benny Wilhelmsen, Søren Harritslev Andersen og Ann Engelbrecht Sørensen.

Fartens konger!

Heino Mejer og Bo Mølgaard fra Horsens. Ikke overraskende, den hurtigste bil i denne afdeling. Hold øje med dem i mesterskabet!
 

Frankie Jørgensen fra hjemmeklubben HAMK kørte sin VW Golf GTI helt til tops på en 1. plads i klasse 10B. (Foto: Preben Jepsen)

En dag alle husker!

Løbsleder Michael Gøttrup var begejstret. Tilskuere og deltagere: overvældede! Og allerede nu er der stor forventning til 2024's løb, planlagt til den 14. september.

Næste år? Endnu højere gear!

Mange kørere har allerede sat kryds i kalenderen for 2024. Så er du klar til at mærke brændstoffet og høre motorerne brøle igen?

Sluk motoren, træk vejret, og glæd dig. Horsens Automobil & Motor Klub har givet os en dag at huske - og en fremtid at se frem til!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023