Adrenalin og samarbejde i solskinVoldsomt så det ud. Deltager nr. 42 måtte ud på en omvej - via grøften. (Foto Jens Jessen)

Yding dannede rammen om fart, spænding og fællesskab, da motorsportsentusiaster samledes til Yding Rally Special 2023. Der var 79 hold, drama på ruten og stærk lokal opbakning.

Af Jørn Kildall. Foto Jens Jessen

Lørdag 22. april blev Yding omdannet til et mekka for motorsportsentusiaster, da området nordvest for byen dannede rammen om Yding Rally Special 2023. Rallyet blev arrangeret af HAMK - Horsens Automobil & Motor Klub, som valgte at udvide deltagerantallet til 79 hold i stedet for det planlagte maksimum på 75 deltagere. Dette krævede en hurtig omrokering af servicepladsen for at imødekomme de ekstra hold.
 

(Foto Jens Jessen)

Yding Grønt omdannet til et stort værksted

Yding Grønt fungerede som serviceplads, og her var der fuld fart på, da rallybilerne fik den sidste kærlige pleje inden løbet. Solskin og klart vejr var med til at sætte den perfekte ramme om dette spændende event.

Deltagerne blev budt velkommen fra kl. 7.00, og der var masser af action at følge for de mange tilskuere, der var samlet forsvarligt bag afspærringerne. Flere biler måtte en tur i grøften, hvilket blot tilføjede ekstra drama og spænding til løbet.
 

(Foto Jens Jessen)

Travlhed og mange forberedelser

Fredag aften og eftermiddag blev der arbejdet hårdt for at etablere servicepladsen og prøverne, så alt var klar til at modtage de næsten 80 deltagere i Yding Rally 2023. En stor tak rettes til alle de frivillige, der brugte deres fredag på at forberede eventet og stillede sig til rådighed for at sikre, at alt gik som planlagt.

Prøvemandskabet fra KDAK Sport Fyn og HAMK blev også budt velkommen og takket for deres indsats, ligesom der blev sendt en særlig tak til de lokale lodsejere, der velvilligt lod deres jord blive brugt til løbet.
 

(Foto Jens Jessen)

De lokale var en stor støtte

De lokale beboere i Yding sørgede også for, at tilskuere og deltagere kunne styrke sig med pølser og forfriskninger fra en pølsebod, der blev opsat for anledningen.

Yding Rally Special 2023 blev en uforglemmelig dag fyldt med fart, spænding og fællesskab, og alle deltagere, arrangører og tilskuere kan se tilbage på et vellykket event under solens varme stråler.
 

(Foto Jens Jessen)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024