Byggeri

Læserbreve

Debat: Hvad med naturen?

12. januar 2021
Nye boliger er nu blevet placeret i de smukke omgivelser ved Bygholm Sø- og Skov. Der er kommet en dagligvarebutik lige ud til Silkeborgvej. En del af Nørrestrand bliver snart bebygget. Ved Torsted bygges der på liv og løs. Nye veje ser dagens lys. Alt sammen på naturens bekostning. Kan det være bedre?
Lokalnyt

Byggeboom, uddannelse og bæredygtighed på dagsordenen

22. december 2020
De mange bygge- og anlægsaktiviteter i Horsens Kommune giver god grund til optimisme. Det var meldingen på det årligt dialogmøde mellem Dansk Byggeri og Horsens Kommune, hvor der også blev talt om bæredygtigt byggeri og uddannelse.
Lokalnyt

FÆNGLSET i Horsens vil genanvende mursten

3. december 2020
Når FÆNGSLET i Horsens sætter gang i en renovering, hvor hele vestfløjen bliver åbnet op og giver plads til en kultur- og konferencesal, er det planen, at de mange mursten skal genbruges andre steder. Derfor har Teknologisk Institut lavet en kvalitetsvurdering af murstenene for Horsens Kommune.
Lokalnyt

Søvind: Alt udlejet

10. april 2019
Lige før nytår var der rejsegilde på fem nye rækkehuse i Søvind, et byggeri som CN Byg har opført. Når nytår var det en mudret byggeplads man var vidne til pga. af en våd vinter, men nu ser området anderledes og meget mere indbydende ud.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021