23.000 m2 jord til salg i Østbirk!I Horsens Kommune er der i år allerede solgt flere parcelhusgrunde end det samlede antal nåede op på i 2020. For at imødekomme den store efterspørgsel på byggegrunde sætter Horsens Kommune nu et "til salg-skilt" i jorden på et stort areal i Østbirk.

Efterspørgslen på byggegrunde i Østbirk er stor, og derfor sætter Horsens Kommune nu et areal på 23.000 kvm til nye parcelhusgrunde til salg. Arealet ligger ved Nybakken og kommer dermed til at bygge videre på det nuværende boligområde.

Arealet er udbudt til salg til investorer eller byggefirmaer, der vil udstykke området og sælge det som parcelhusgrunde.

Igen i år er der fart på salget af byggegrunde i Horsens Kommune. Indtil videre er der solgt 166 kommunale parcelhusgrunde, og dermed har salget i år allerede overgået det samlede salg i 2020. Her blev der i alt solgt 156 parcelhusgrunde.

- Vi oplever stadig en stor interesse for parcelhusgrunde, og når vi sætter nye grunde til salg, bliver mange af dem solgt lynhurtigt. Det har vi i år bl.a. oplevet i Nørrestrand, hvor vi solgte 30 grunde på én dag. Efterfølgende er der solgt yderligere 16 grunde, så vi er altså oppe på at have solgt 46 grunde i Nørrestrand, hvor vi nu kun har to ledige tilbage, fortæller Mette Munk Lauritsen, bosætningsguide i Horsens Kommune.

Børnefamilier vælger Østbirk

Det areal, der nu bliver sat til salg, ligger i udkanten af Østbirk og tæt på natur og skov. Området er i dag den 11. november 2021 blevet sat til salg, og fristen på at byde på arealet løber til den 16. december 2021 kl. 12.

Interessen for byggegrunde er spredt over hele Horsens Kommune.

- De grunde, der nu er på vej i Østbirk, egner sig rigtig godt til de købere, der gerne vil bo lidt uden for Horsens og være en del af et aktivt lokalområde med gode institutioner og skole. Samtidig har Østbirk butikker og egen sportshal, så der er masser af foreningsliv og sportsaktiviteter, og vi oplever, at rigtig mange børnefamilier flytter til Østbirk, forklarer Mette Munk Lauritsen.

Området sættes til salg som en projektgrund, fordi statens anlægsloft sætter begrænsninger for, hvor mange penge kommunerne må bruge på anlægsprojekter, hvor byggemodning også hører under.

Købere, der er interesserede i at byde på det 23.000 kvm store areal, skal afgive et købstilbud samt lave en udstykningsplan for området.
 

Lignende artikler

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021