Cirkus i LundFredag 9. juli havde Tamdrupcentret i Lund fået besøg af Cirkus Trapez, som havde stillet manegen op på parkeringspladsen, og omkring 60-70 personer fik en god omgang cirkusoplevelser med sig i bagagen.

Af Jørn Kildall

For 14 dage siden var Cirkus Trapez på besøg i Gedved og denne fredag havde de 23 beboerne, personale samt nogle inviterede personalebørn sat sig til rette på stolen og ventede på at bliver underholdt på bedste måde.

En duft af popcorn og hestepærer hang over pladsen, og glad cirkusmusik lød fra højtalerne. Stemningen sagde cirkus og der var masser af forventning i luften. Den rare cirkusdirektør gik rundt og delte popcorn ud til alle tilskuerne og på slaget elleve kunne forestillingen gå i gang – det er en såkaldt open air-forestillingen, da den foregår udendørs.

Han kunne fortælle, at det var den samme måde som da det første cirkus blev startede af i England af Philip Astley i 176 – og ligesom dengang, var hovednumrene også med dyr.

Publikum blev budt velkommen af Tamdrupcentrets leder Tatjana Brendstrup, der kom ind i manegen og stillede sig op på et af podierne så alle kunne se og høre hende. 

Der er sjove Schweiziske geder, en fuld jonglør, en yndig cirkusprinsesse der jonglerede med tøndebånd og mere ekvilibristisk boldkunst. Der var et par heste til sidst inden det hele var ovre alt for hurtigt.

Efter endt forestilling var der sodavand til alle, som nok var blevet tørstige af at spise litervis af popkorn. Det var tydeligt at alle, store som små, nød en vaskeægte cirkusforestilling – også dem som helt tilfældigt gik forbi på vejen ved Tamdrupcentret, de måtte standse og nyde den fine forestilling.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021