De sydgående spor på Schüttesvej lukkes mandag aften til tirsdag morgenDe sydgående spor på Schüttesvej lukkes mandag aften til tirsdag morgen (arkivfoto)

Sætningsskade skal også udbedres i de sydgående spor, og derfor spærres sporene midlertidigt for al trafik.

Af Horsens kommune

Et brud på et gammelt sluserør har givet sætningsskader på Schüttesvej på strækningen hen over dæmningen. Det betød, at de nordgående spor på vejen blev spærret onsdag den 15. december 2021, og mandag den 20. december 2021 gælder det de sydgående spor.

- Vi har lavet en reparation i de nordgående spor, men forventer, at der er en tilsvarende sætningsskade i de sydgående spor. Derfor er vi nødt til også at lukke disse spor for trafik. For ikke at genere trafikken mere end højst nødvendigt udfører vi arbejdet som aften- og nattearbejde mandag til tirsdag i den kommende uge, forklarer Allan Lyng Hansen, afdelingschef i Affald, Trafik og Ejendomme i Horsens Kommune.

Begge de sydgående spor vil derfor være spærret for al trafik fra mandag den 20. december 2021 kl. 18 til tirsdag den 21. december 2021 kl. 06. Sporene vil være spærret efter krydset ved Lovbyvej.

Trafikken i de nordgående spor vil ikke være påvirket af arbejdet, så her er det fortsat muligt at køre.

I løbet af mandagen vil der også blive lavet boringer ned til det ødelagte rør, som bliver fyldt op med beton, så fremtidige sætningsskader kan undgås. Dette arbejde bliver lavet fra kl. 07 og vil betyde, at det ene spor i den nordgående retning i perioder vil være spærret.

Jævn asfalt kommer til foråret

Når de sydgående spor er spærret, vil den nuværende asfalt blive fjernet, så der kan blive fyldt sand ind under vejen, inden der lægges asfalt på igen.

- Den asfalt, der bliver lagt nu, er en midlertidig løsning, som føles lidt ujævn at køre på. Til foråret, når vejret giver bedre forhold til at lave asfaltarbejde, lægger vi den færdige asfalt på hele Schüttesvej, siger Allan Lyng Hansen.

Det sluserør, der er sket et brud på, har givet sætningsskader på vejen, men skaden har ingen konsekvenser for den nye dæmning og sluse.
 

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021