Demente på fisketurDemensafdelingen Skovly havde denne skønne efterårsformiddag arrangeret fisketur for fire mænd til Lundum Lystfiskersø.

En fisketur kan være noget af det mest beroligende for krop og sjæl, og det har en flok mænd fra demensafdelingen Skovly i Hovedgård nu fået øjnene op for. Torsdag formiddag besøgte de Lundum Lystfiskersø. Med sig havde de en aktivitetsmedarbejder, en plejer og en frivillig.

Fiskestængerne lånte de på stedet. De medbragte selv madding og naturligvis madpakker, småkager og kaffe. Den første fiskesnøre blev smidt ud og efter ganske få minutter var der bid.

- Det handler ikke om, hvor mange fisk der bliver fanget, men om oplevelsen, siger aktivitetsmedarbejder Mia Christensen.

- Selvom mændene ikke husker meget om turen, når de er kommet hjem, så kan de i øjeblikket få en masse positive minder frem om tidligere fisketure. Og der er ingen tvivl om, at fiskeri har været en stor hobby for dem. En hobby som de nu kan genopleve, fortæller Mia Christensen og understreger, at roen og trygheden ved at befinde sig i naturen også har en mærkbar virkning på dem.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023