Skovly

Lokalnyt

Foråret blev sunget ind på Skovly

7. marts 2023
Det åbne aktivitetscenter på Skovly Center i Hovedgård, bød velkomne til forårskoncert og fællessang med Kattrup Spillemændene Ceres Sanggruppe på almanakkens første forårsdag - 1. marts i festsalen.
Lokalnyt

Gode lokalhistorier i Hovedgård

10. januar 2023
På Skovly i Hovedgård var der indkaldt til nytårskur og omkring 40 glade seniorer var mødt op for at ønske hinanden godt nytår, og indtage et glas bobler og lidt lækkert, samt høre nytårstalen fra bysbarnet Jan Koborg Olsen.
Lokalnyt

Julemarked på Skovly

25. november 2022
Lørdag havde Centerrådet og aktiviteten på Skovly Centret inviteret til deres traditionsrige julemarked og der var mange som tog imod det gode tilbud.
Lokalnyt

Påskebagedyst på Skovly i Hovedgård

23. marts 2022
De frivillige i det lokale Centerråd på Skovly Centeret i Hovedgård, arrangerer løbende arrangementer for byens ældre borgere. I det åbne aktivitetscenter bliver der også afholdt hyggelige aktiviteter, hvor de ældre mødes til fx madklub og fællessang.
Lokalnyt

Tøndeslagning på Skovly

18. februar 2021
Mandag i uge 7 holdt man fastelavn og tøndeslagning på beboerne på plejecenter Skov i Hovedgård – men i år måtte man undvære dagplejebørnene som normalt gør arrangementet til en livlig fest.
Lokalnyt

Den Syngende Slagter kommer til Hovedgård

19. september 2020
Den Syngende Slagter hedder også Jens Peter Jørgensen og kommer fra Ry. Som ung blev han uddannet som slagter og sangen har fulgt med hele vejen og det kan publikum på Skovly nyde godt af tirsdag 29. september.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023