Det summer af aktivitet på SøndergårdenDer er aktivitet ved bridgebordet. (Foto Jørn Kildall)

Sensommeren betyder at der skrues op for aktivitets-blusset og på Søndergården i Brædstrup havde man åbent hus torsdag, hvor man viste bredden af aktivitetstilbud på stedet.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Hvad skulle det være? Som en købmandsforretning af skønneaktivitetstilbud, sådan var følelsen når man trådte ind ad døren.

Ja, jeg vil gerne se på bordtennis og patchwork. Det klarer man nemt på stedet og med aktivitetsmedarbejder Kirsten Kofoed som turguide fik vi masser af glade mennesker at se.

Listen med aktiviteter er lang og heldigvis har man masser af frivillige på stedet som hjælper med at klare det praktiske. 

På snedkerværkstedet har man alle de maskiner som hører faget til og der er indtil flere af seniorerne som kan hjælpe med det faglige.

Horsens Bibliotek var også til stede, da man på stedet gerne vil starte en læsegruppe op.

Der er mulighed for at træne sine evner udi kortspillenes ædle kunst. Uanset om man er til bridge, whist eller l’hombre. Hvad med at gå til madlavning for mænd?

Der er hjælp i datastuen til alle slags IT-udfordringer eller du kan lære at redigere dine egne videoer.

Hvis du er til billard eller pool er det også en mulighed. Udendørs har man opstillet stedet egen krolf bane, som skulle være en god og krævende bane – heldigvis kan alle være med.

Det vigtigste er fællesskabet og kaffepausen. Der var glade besøgende og faste deltagere på Sønderhøj som summede af aktivitet.

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024