DF

Læserbreve

Debat: Centralisering af genoptræningssenge gav sygeplejerskemangel

20. april 2021
Sidste år centraliserede et flertal i region Midtjylland desværre samtlige genoptræningssenge fra Horsens og Randers til Aarhus. En rigtig dårlig ide, der nu betyder, at patienter der indlægges til genoptræning efter en blodprop i hjernen, ikke længere kan være indlagt lokalt tæt på pårørende.
Læserbreve

Debat: Omskæring af drengebørn

20. april 2021
I nærmeste tid skal folketinget afgøre om det fortsat skal være tilladt eller om man vil, forbyde ved lov, at omskære små uskyldige drengebørn.
Lokalnyt

Tid til togstop i påsken

13. april 2021
Selvom vi var midt i påsken, fandt byrådspolitiker Michael Nedersøe tid til at komme til Hovedgård og tale genåbning af Hovedgård Station med lokalrådet.
Læserbreve

Debat: Kollektiv trafik er næsten umulig

9. april 2021
Hvis man kigger på en gennemsnitlig provinsby, er det nærmest umuligt at transportere sig, hvis man er afhængig af den kollektive trafik. Over én million borgere bor i de danske landdistrikter, eller mindre provinsbyer. Der er langt mellem busafgangene, S-tog, Metrolinjer og Letbaner er byer i Rusland. Derfor er det vigtigt at vi sikrer fornuftig fremkommelighed, så man kan komme til og fra sin arbejdsplads – oftest i egen bil!
Læserbreve

Debat: Horsens rykker… fremad

21. marts 2021
I Horsens folkeblad kunne man lørdag den 20. marts 2021 læse om at Horsens kommune bliver tilmeldt en konkurrence om at blive Danmarks vildeste kommune.
Læserbreve

Debat: Nej tak til politiske vennetjenester

7. marts 2021
Den socialdemokratiske regering har besluttet, at det fremover skal være muligt at udpege tidligere politikere som ambassadører for Danmark. Dermed skaber Socialdemokratiet endnu en potentiel karrierevej for afdankede politikere, som man med et kærligt klap på skulderen eller et spark bagi kan sende bort fra Christiansborg og afsted til varmere himmelstrøg på en af de danske ambassader.
Læserbreve

Debat: Træt af politisk korrekthed

5. marts 2021
Jeg er så umådelig træt af den politiske korrekthed fra især Enhedslistens Rosa Lund. Hun kæmper en brav kamp for at få hentet Syrien-kujoner og deres koner til Danmark og som pressionsmiddel over for folketinget, bruger hun kujonernes børn. Man er jo et ondt menneske, hvis man ikke føler med børnene.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021