Efterårsfest med Klaus og Karin på KlovenhøjOnsdag den 25. oktober holder Søndergården og Klovenhøjs Venner den traditionelle eftersårsfest for foreningens medlemmer og beboere på plejehjemmene Søndergården og Klovenhøj.

Denne gang står det populære par, Klaus og Karin for underholdningen. De er begge kendt fra DK4. Temaet er Syng med og Tip et hit. Er bliver også mulighed for en lille sving om. Klaus er kendt fra Klaus & Servant, han sørger for musikken og Karin Strand Holm sørger for den mere muntre del af underholdningen. 

En let musikquiz for alle

Man skal ikke være musikekspert for at deltage. Karin stiller lette spørgsmål til publikum, hvor alle kan være med også selvom man ikke er den store quiz-mester. Det bliver en hyggelig eftermiddag med sang, musik og højt humør.

Festen starter klokken 12 med lidt god mad fra køkkenet på Klovenhøj og slutter klokken 16 efter en forhåbentlig rigtig hyggelig eftermiddag.

Beboerne deltager gratis

Beboerne på de to plejehjem deltager gratis. Foreningen øvrige medlemmer betaler 150 kr. for underholdning, hovedret, dessert og kaffe.

Venneforeningens glæder sig til festen og håber at mange fraplejehjemmene og lokalområdet vil lægge vejen forbi Klovenhøj til en festlig eftermiddag.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024