Ejer Bavnehøj

Lokalnyt

Der var fuldt hus på bavnehøjen

22. august 2022
Onsdag 17. august havde Grænseforeningen for Skanderborg og Omegn inviteret til fællessangsarrangement på Ejer Bavnehøj. Her mødte mange sangglade op for at i fællesskab at synge solen ned.
Lokalnyt

Aftensang på Ejer Bavnehøj

15. august 2022
Onsdag den 17. august synger vi solen ned på Ejer Bavnehøj. Grænseforeningen for Skanderborg og Omegn står for et fællessangsarrangement på toppen, hvor vi i et par timer synger både gamle og nye sange indenfor forskellige genre.
Lokalnyt

Født på ny

31. maj 2021
Lone Buhl prædikede - det handlede om: at føle sig som født på ny. Føle sig som født på ny - præsten fortalte, at den fornemmelse fik hun selv efterhånden som folk var stimlet sammen til gudstjeneste på Ejer Bavnehøj.
Lokalnyt

Turen går til: Ejer Bavnehøj og Yding Skovhøj

11. juli 2020
Det tætteste vi kommer på bjerge i Danmark området Ejer Bjerge som ligger mellem Horsens og Skanderborg i kort afstand fra E45. Området indeholder indenfor få kilometer de tre højeste ”bjerge” i Danmark og er absolut et besøg værd bare for udsigtens skyld.
Lokalnyt

Unik film på tårnet

6. september 2014
Når tusmørket sænker sig over Danmarks tag fredag den 19. september, forvandler det 90-årige Ejer Bavnehøj-tårn sig til et unikt filmlærred

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024