Ekstra stor julegave til alle i Vestbirk RideklubVestbirk rideklub har fået 125.000, - kr. fra DIF og DGI's foreningspulje til en ny bund i ridehallen.

”Det er virkelig tiltrængt med en ny bund i ridehallen, så det er skønt at vi allerede inden jul kan tage den nye bane i brug” siger Mathilde Putman, underviser i Vestbirk Rideklub. Neergaard Stald design, fra Skanderborg var klar til at gå i gang med bunden mindre end en uge efter at pengene var bevilliget. Allan Neergaard gik i gang med banen sent tirsdag aften, han arbejde det meste af natten og allerede onsdag eftermiddag, var banen klar. “vi havde aflyst undervisningen onsdag for en sikkerheds skyld, men torsdag tog de første af klubbens medlemmer den nye bane i brug.

”Bunden er megalækker at ride i og det støver slet ikke” udbryder pigerne på torsdagens springhold.

DIF og DGI´s foreningspulje uddeler hvert år 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. I Vestbirk rideklub er bestyrelsen glade for at de fik del i dette års midler fra DIF og DGI. 

”125.000, - er rigtig mange penge for en lille klub, som vores. En ny bund var nødvendig og bevillingen faldt derfor på et tørt sted” siger formand Jan Nielsen.

Vestbirk rideklub har i 2021 etableret et nyt sponsorudvalg, som har haft fokus på at skaffe midler til klubben. Udvalget har haft held med at få hele 4 bevilliger hjem til klubben i 2021:

  • 25.000, - fra Nordea fonden til køb af en ny pony
  • 20.000, - fra Horsens kommune til køb af en ny pony
  • 33.600, - fra DIF og DGI´s genstartspulje til en aktiv sammen kampagne i efteråret
  • og endelig 125.000, - fra DIF og DGI´s foreningspulje til ny bund i ridehallen.

Klubben har også fået afslag på et par mindre ansøgninger, men er nået langt med, hvad de selv kalder en målrettet indsats i forhold til fundraising.

Klubben har desuden solgt lodsedler for børne cancerfonden og fået gang i aftalen med OK benzin.

”Alt dette arbejde fra nogle ihærdige forældre og engagerede medlemmer har ikke blot give vores lille klub en sund økonomi, men også styrket fællesskabet og sammenholdet i klubben” siger Jan Nielsen. ”men vi stopper ikke her, vi har flere projekter i støbeskeen” smiler han.

Vestbirk rideklub ønsker alle medlemmer og forældre en rigtig god jul og et godt nytår. 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023