Fællessang og hygge på Vestbirk FriskoleVESTBIRK - Kom og vær med til en hyggelig sangaften på Vestbirk Friskole, hvor vi synger en skøn blanding af gamle og nyere sange fra Højskolesangbogen. Arrangementet er åbent for alle og byder på kaffe og fællesskab.

Af Jørn Kildall

Torsdag den 23. maj inviterer Vestbirk Friskole til en hyggelig sangaften fra kl. 19.00 til 20.30. Arrangementet finder sted i skolens nye lokaler på Søvejen 4 i Vestbirk. Sangaftenen byder på en dejlig blanding af gamle og nyere sange fra Højskolesangbogen, og alle interesserede er velkomne.

Syng med på kendte klassikere

Til sangaftenen vil vi synge både klassiske og nyere sange, som mange vil kunne genkende og synge med på. Højskolesangbogen, der er kendt for sit rige udvalg af danske sange, vil være i centrum for aftenen. Det bliver en aften fyldt med musik og fællesskab, hvor alle kan deltage, uanset sangstemme.

Nye lokaler og kaffe på kanden

Vestbirk Friskole er stolt af at kunne præsentere deres nye lokaler på Søvejen 4. Det nye skolebyggeri danner en hyggelig ramme for sangaftenen, hvor der også vil blive serveret kaffe. Det er en oplagt mulighed for at opleve de nye faciliteter og samtidig nyde en kop kaffe i godt selskab.

Alle er velkomne

Arrangementet er åbent for alle, og der er ingen tilmelding nødvendig. Uanset om du er en rutineret sanger eller blot nyder at lytte til musik, er du hjerteligt velkommen. Tag venner, familie eller naboer med og få en dejlig aften i selskab med sang og godt humør.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024