Fest og farver på plejecentreneHvad gør man når underholdningen ikke kan komme ud til plejecentrene i Horsens kommune? Man sender livekoncert fra Horsens Ny Teater via livestreaming!

Af Jørn Kildall

Horsens Ny Teater havde inviteret den kendte duo Kisser og Søren til at synge nogle af deres bedste sange direkte fra teatrets scene. Hele koncerten blev live-streamet ud til alle kommunernes plejecentre hvor beboerne på storskærme kunne sidde med på første række og nynne med på de mange kendte melodier.

På Plejecenter Gedvedhus var omkring 15 – 20 beboere og personale samlet i aktivitetsrummet hvor den ene væg var fyldt ud med et kæmpe billede af de optrædende; Kisser og Søren.

Det første indtryk som ramte når man gik ind i lokalet var forventningens glæde, samt en umiskendelig lugt af frisklavede popcorn. Man havde nemlig købt en lille fiks popcornmaskine som kunne lave varme popcorn til koncerten og i ”baren” stod de flotteste farvestrålende drinks med paraplyer og sugerør klar til uddeling – alle kunne nemt tåle de flotte drinks da de var alkoholfrie.

Selvom Kisser og Søren stod alene på scenen i Horsens, kun omgivet af tv-teknikere, gjorde deres professionalisme, at alle fik en god og nærværende koncert med den populære duo.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024