Flemming spiller Bent Fabricius Bjerre i PræstegårdshavenFlemming Både spiler Bent Fabricius Bjerre i Præstegårdshaven i Østbirk 12. juni kl. 15-17

Er du fan af Bent Fabricius Bjerres musik er du velkommen til musik i Præstegårdshaven i Østbirk søndag 12. juni fra kl. 15.00 – 17.00, her vil musikere Flemming Både spille musik og fortælle anekdoter om Bent Fabricius Bjerre.

Af Jørn Kildall

Menighedsrådet har inviteret Flemming Både til at levendegøre Bent Fabricius Bjerres musik i ord, toner og sang, og man laver præstegårdshaven om til en lille friluftsscene.

Alle kender og elsker Bents musik, men mange ved ikke hvor spændende en person og hvor spændende et liv Bent havde. Han var aktiv musiker i 80 år, komponerede et utal af gode melodier til film-og Tv-serier.

I sit musikalske foredrag fortæller Flemming Både muntert om Bents liv og spiller masser af de gode melodier I kender, Matador, Olsen Banden, Alleycat m.v. 

Flemming synger nogle af hans bedste sange, og publikum skal selvfølgelig selv synge med på nogle af dem. Det hele akkompagnerer på klaver og harmonika.

Bent er far til masser af filmtemaer, kendingsmelodier og 100-vis af sange. Han var også en succesfuld forretningsmand og dygtig musiker med en lang karriere på over 80 år. Seriøst arbejdende, flittig og med en evig nysgerrighed agerede han usnobbet og let i mange genrer og færdedes lige jordnært bland helt unge kollegaer og kongehuset.

Alle er velkomne til en musikoplevelse i Præstegårdshaven i Østbirk.  Der er fri entre.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021