En slemme en – han skulle ha’ en røvfuld…Sådan ville min tidligere skønne – nu afdøde svigermor have sagt.

Af Lone Buhl Pedersen

Hos hende var alle velkomne – man vadede ind i stuen med skoene på. Her kom der øl og snaps på bordet. Her var røgen ofte tyk i stuen. Her var altid plads til en til – og det uanset hvem det var. Hun er nok et af de mennesker jeg har kendt der var allermest åben og med allermindst fordomme. Hos hende var der muligheder og lys i ethvert menneske.

Men havde hun i Onsdags åbnet ind til mit kontor i Præstegården og set, at nogen havde brudt ind ad vinduet. Havde tømt strikkedamernes pengebøtte for småmønter. Tømt en pose for julehjælp og ellers gået rundt i Præstegården og snuppet lidt slik og flasker – ja så havde hun sagt: En slemme en – han skulle ha’ haft en røvfuld og jeg vil give hende ret.

Onsdag fik Menighedsrådsformand Jens Martin Grove travlt med at tilkalde politiet. Der blev taget både fingeraftryk og fodaftryk. Det skal siges at tyvene ikke havde rodet eller lavet hærværk. 

Det skal også siges, at der intet af værdi er at tage i Præstegården. Det skal også siges, at jeg af og til sover der. Og kommer der indbrudstyve og jeg snupper jer …

Lignende artikler

Lone Buhl Pedersen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024