Flytter test-sted fra Axelborg til Ove Jensens Allé



Seks test-steder i Horsens Kommune er klar til påske-rykind og der er gode muligheder for at blive testet for Covid-19 i Horsens Kommune hen over påsken.

Falck, der står for hurtigtest-stederne, har fra i dag - onsdag den 31. marts - etableret en midlertidig testmulighed i Torstedhallen, og søndag den 4. april åbner et nyt fast testcenter på Ove Jensens Allé 19 c - i lokaler, der tidligere husede Skousen.

Det nye faste testcenter erstatter det midlertidige test-sted i Axelborg, der har åbent til og med lørdag den 3. april.

Det betyder, at der i alt er fem muligheder for hurtigtests i Horsens Kommune hen over de kommende dage. Ud over Torstedhallen og Axelborg/Ove Jensens Allé er der på det faste testcenter på Sandøvej, et midlertidigt test-sted på Hybenvej og i Borgerhuset i Brædstrup.

Derudover er der det faste testcenter ved Casa Arena, som drives af regionen, og hvor man kan blive PCR-testet - altså via en podning i halsen - og hvor man får svar indenfor et til to døgn. Her er det nødvendigt at bestille tid.

PCR-testcentret har udvidet åbningstiderne fra påskelørdag og til og med 2. påskedag, så de nu hedder klokken 8 til 20, hvor de på andre dage er klokken 9 til 19. I de tre dage vil kapaciteten også være udvidet med 1000 tests om dagen, og der vil være kaldt ekstra mandskab på arbejde.

Alle åbningstider på hverdage og påskedage kan man finde på enten Region Midtjyllands hjemmeside - www.rm.dk - eller på Horsens Kommunes hjemmeside - www.horsens.dk/test.
 

Lignende artikler

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024