Forårsfrokost spreder glæde og samhørighedFredag den 14. april blev der holdt en skøn forårsfrokost på Tamdrup Centeret, arrangeret af Centerrådet. 53 glade deltagere var samlet i Multisalen for at nyde en dejlig eftermiddag i hinandens selskab, med lækker mad og god underholdning.

Af Jørn Kildall

Menuen for dagen var både klassisk og velsmagende, og den indeholdt et udvalg af traditionelle danske retter. Deltagerne kunne nyde alt fra sild og snaps til varm fiskefilet, skidne æg med sennepssovs og tarteletter. Som dessert blev der serveret en forfriskende citronfromage, der rundede måltidet perfekt af.

Samtalerne og den gode stemning var i højsædet under hele forårsfrokosten. Deltagerne nød hinandens selskab, og der var masser af livlige diskussioner og smil på læben.
 

Henning stod for underholdningen

Underholdningen blev leveret af den lokale spillemand, Henning Jensen, der med sin sang og musik skabte en festlig atmosfære og fik alle i godt humør. Hans optræden bidrog til den hyggelige stemning og gav deltagerne en uforglemmelig oplevelse.

Forårsfrokosten på Tamdrup Centeret viste sig at være en stor succes, og det er et arrangement, der helt sikkert vil blive gentaget i fremtiden. Det var en vidunderlig måde at fejre foråret og skabe samhørighed blandt centerets brugere og frivillige.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024