Forbrug

Lokalnyt

Nu får Danmark standardiserede tobakspakker

3. juli 2021
Fra 1. juli skal danskerne vænne sig til noget anderledes cigaret- og tobakspakker. Her træder nye regler i kraft, og det betyder farvel til iøjnefaldende farver, logoer og grafik på pakkerne. Reglerne skal bidrage til, at færre børn og unge begynder at ryge.
Lokalnyt

Forbrugere vinder sager om aflyste rejser

17. juni 2021
Pakkerejse-Ankenævnet har afgjort 19 sager, hvor rejsearrangøren har aflyst forbrugernes rejse som følge af coronasituationen uden derefter at betale pengene tilbage til forbrugerne. Forbrugerne har fået medhold i, at de har krav på at få de penge, de har betalt for rejsen, tilbage.
Lokalnyt

Andelshavere får næsten 500 mio. kr. i rabat

12. marts 2021
I lighed med 2020 giver Norlys i 2021 en ekstraordinær rabat på næsten 500 millioner kroner til koncernens andelshavere. Det samme er planlagt for 2022. På tre år bliver der samlet set udbetalt knap 1,5 milliarder kroner i rabat til Norlys-koncernens 735.000 andelshavere.
Lokalnyt

Ny energimærkning skal hjælpe forbrugerne med at spare penge

1. marts 2021
I går hed den bedste energiklasse for et køleskab og andre hårde hvidevarer produkter A+++. Det ændrer sig nu, og fra den 1. marts vil A være det højeste energimærke herhjemme. Det skal være med til at gøre det nemmere for forbrugerne at vælge produkter, der sparer CO2 og penge på elregningen.
Lokalnyt

Forbruger taber sag om afbestilt konfirmationsfest

8. februar 2021
Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme har afgjort en sag, hvor en forbruger måtte afbestille festlokaler og menu, fordi konfirmationen blev rykket grundet corona-situationen. Ankenævnet afgjorde, at forbrugeren ikke havde krav på at få tilbagebetalt sit depositum.
Lokalnyt

Forbrugere overså nye vilkår og hænger på udlandsopkald

20. januar 2021
Teleankenævnet har afgjort flere sager, hvor forbrugere ikke har krav på at få tilbagebetalt regninger for opkald til udlandet. Forbrugerne havde ikke været opmærksomme på, at teleselskabet havde ændret udlandspakken, så den inkluderede opkald til færre eller andre lande. Ankenævnet vurderede, at teleselskabet havde varslet korrekt om ændringerne.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kemikalieudslip i Nim
06. maj 2024