Fotoudstilling i Tinghuset i BrædstrupFoto af en dansk å

Fra lørdag 25. februar danner Tinghuset i Brædstrup igen rammen omkring årets udstilling. I flere end 10 år har medlemmerne af Vestbyens Fotogruppe lavet udstilling i Tinghuset på Østergade. Fotogruppen består af 18 medlemmer som kommer fra hele Horsens Kommunes område.

Fotogruppen mødes hver mandag eftermiddag. Man hjælper hinanden omkring ideer til optagelse, billedbehandling, laver ture med fotoopgaver og med tid til at nyde det sociale samvær.

I år er der ikke noget tema, men emnet er frit, så den enkelte selv må bestemme, hvad hun eller han ønsker at vise frem. Dermed kan de besøgende glæde sig til at møde både farverige fotos og enkelte i sort/hvide. Billeder fra naturen, rejser, arrangementer, abstrakte og ellers det som den enkelte fotograf lige har lyst til at vise frem. Der vil blive ophængt over 100 fotos.

Udstillingen krydres med en udstilling af lokalfremstillede hobbyartikler. Lokale aktører præsenterer en farverig udstilling af glasfusing, keramik, patchwork og blomsterdekorationer. 

Udstillingen åbnes lørdag den 25. februar kl. 14.00. Kommunens borgmester Peter Sørensen åbner udstillingen og umiddelbart derefter serveres en forfriskning.

Brædstrup Kultursamvirke støtter arrangementet - dermed kan vi gøre entreen gratis.

Giv din mening til kende, når du kigger på de mange fotos – Der udtrækkes en præmie sponsoreret af SuperBrugsen i Brædstrup.

I Tinghuset holder Brædstrupegnens Hjemstavnsforenings arkiv åbent i samme tidsrum som udstillingen. Benyt lejligheden til at få se de gamle brædstrupbilleder og måske en tur i arresten.

Udstillingen er åben lørdag og søndage kl. 13.00 – 17.00 samt torsdag kl. 14.00-17.00. Udstillingen slutter søndag den 5. marts. Kom og nyd de mange billeder og de udstillede produktioner. Dørene er åbne og der er gratis adgang.
 

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024