Udstilling

Lokalnyt

Østbirk Skole afslører inspirerende kunstprojekt

2. maj 2023
Østbirk Skole har netop afsløret deres nyeste kunstprojekt, et engagerende samarbejde mellem 6. klasserne og kunstnerne Simon og Mette Damsgaard Nielsen. Kunstprojektet præsenterer en række inspirerende personligheder, som nu hænger på væggene.
Lokalnyt

Forårsudstilling i Tinghuset: Lokale amatørmalere præsenterer deres kunst

30. marts 2023
På Tinghusets første sal mødes en gruppe på 8 livsglade amatørmalere ugentligt for at udfolde deres kunstneriske evner. De kalder sig simpelthen for "Malerne" og bruger tiden på at male og tegne, samtidig med at de hjælper hinanden med at forbedre deres teknikker ved at give konstruktiv kritik og rådgivning.
Lokalnyt

ARENA Randers omdannes i erotikkens verden

3. marts 2023
Køerne var lange, da verdens første sexmesse åbnede i KB Hallen i 1969. Billedepornoen blev frigivet i 1969 og køen foran den første sexmesse, ”Sex 69”, var kilometerlang. Faktisk var det så voldsomt, at messen i KB Hallen blev forlænget med flere dage på grund af publikumstilstrømningen.
Foto af en dansk å
Lokalnyt

Fotoudstilling i Tinghuset i Brædstrup

22. februar 2023
Fra lørdag 25. februar danner Tinghuset i Brædstrup igen rammen omkring årets udstilling. I flere end 10 år har medlemmerne af Vestbyens Fotogruppe lavet udstilling i Tinghuset på Østergade. Fotogruppen består af 18 medlemmer som kommer fra hele Horsens Kommunes område.
Lokalnyt

Flot katteshow i Brædstrup

23. januar 2023
Alle katteelskers paradis åbnede sig i Brædstruphallen i denne weekend, da der var International Katteudstilling, og her var masser af forskellige katteracer, tilbehør til katte og ikke mindst – masser af besøgende.
Lokalnyt

Kunst & Håndværk i Gedved

15. oktober 2022
Kunst og kunsthåndværk udført af lokale kunstnere og kunsthåndværkere er en central del af det kommende Gedved Kulturdage.
Lokalnyt

Kykkelikyyy

12. oktober 2022
De hvide italienere lige inden for døren lod ingen i tvivl om, at håndbolden i weekenden måtte vige pladsen for noget, der har en længere tradition en organiseret boldspil.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023