Gedved Skole vinder titlen som Årets Skolepatrulje i Region MidtjyllandSkolepatruljen på Gedved Skole er blevet kåret til Region Midtjyllands bedste. Skolepatruljen hjælper morgen efter morgen skolens elever med at komme trygt i skole. Foto: Horsens Kommune

GEDVED - Skolepatruljen på Gedved Skole har i dag modtaget titlen som regional vinder i opløbet om at blive Årets Skolepatrulje 2024. Med den ærefulde titel følger en pengepræmie på 5.000 kr. fra Rådet for Sikker Trafik og LB Forsikring.

For skolepatruljen på Gedved Skole er der en god grund til at ranke ryggen lidt ekstra i dag. På grund af en ekstraordinær indsats er de blevet indstillet til at deltage i konkurrencen om at blive Årets Skolepatrulje 2024, og foreløbig har de altså vundet titlen som regional vinder.

Det betyder, at de ud over titlen som regional vinder og en pengepræmie, som kan bruges på at forsøde tilværelsen for skolepatruljen, også har chancen for at blive vinder i den landsdækkende konkurrence Årets Skolepatrulje 2024, der kåres i maj.

Kæmpe anerkendelse

Skoleleder på Gedved Skole, Mette Malmros, fortæller begejstret:

- Titlen som regional vinder er en kæmpe anerkendelse af vores seje skolepatrulje, som faktisk kun har eksisteret i et år. De tager hver dag et stort ansvar for at få vores elever trygt over vejen ved skolen. Og så hjælper de ovenikøbet på skolens kys & kør plads, hvor de med deres gode og smittende humør gør afleveringen til en leg.

Rådet for Sikker Trafik har i samarbejde med LB Forsikring, politiet, Skole & Forældre, Danske Skoleelever og en repræsentant for landets færdselskontaktlærere udvalgt de fem regionale vinderne, der har gjort en særlig indsats. Det sker på baggrund af knap 1.800 indstillinger, som elever, lærere og forældre med flere har indsendt med anbefalinger om gode skolepatruljer landet over. 

Masse af dygtige skolepatruljer

- Alle skolepatruljer yder en stor indsats for at gøre skolevejen mere tryg for andre elever og deres forældre, og samtidig sker det ofte med et smil og et overskud, som er imponerende. Vi kårer nu fem skolepatruljer, der blandt en masse ekstremt dygtige skolepatruljer har gjort sig fortjent til at blive regionale vindere af 'Årets Skolepatrulje 2024'. Sejt gået og stort tillykke, siger Liv Kofoed-Jensen, seniorprojektleder i Rådet for Sikker Trafik. 

De fem regionale vindere modtager hver en præmie på 5.000 kroner, som eleverne i patruljen kan bruge på en tur i biografen, i bowlingcenteret eller på anden kreativ vis. Hvis skolepatruljen i maj bliver kåret til Årets Skolepatrulje 2024, vinder de en fest i det store frikvarter for hele skolen, hvor der vil være en partybus med DJ, is fra en Fråst-bil og andre lækkerier til hele skolen.

Stjerner og rollemodeller

- Skolepatruljerne er en hver skoles stjerner. De er forbilleder for de yngre elever, de skaber tryghed på vejene og de er en positiv faktor i lokalmiljøet. Det har vi kunnet se på mange af de nomineringer, der er kommet ind, men Gedved Skole var lige den tand stærkere og fortjente vindere i et utrolig flot felt af skolepatruljer, siger Mikkel Klausen, chef for uddelinger, udvikling og kommunikation i LB Forsikring og medlem af dommerkomiteen.
 

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024