GFGs nye bestyrelseGFGs nye bestyrelse

Gymnastikforeningen Gedved har efter den ordinære generalforsamling dannet ny bestyrelse.

GFG kan nu præsentere den nye bestyrelse, der skal være med til at udvikle en af Gedveds store foreninger. Efter en generalforsamling, der var præget af afstand, mundbind og sprit, som det nu hører sig til i disse tider, fik foreningen samlet den gruppe af lokale frivillige kræfter, der skal sætte kursen for foreningen.

Farvel til 2 og goddag til 2

I bestyrelsen sidder 9 personer og bestyrelsen er stadig fuldtallig. Den tidligere formand Bodil Æbelø, der for 2 sæsoner siden overdrog formandsposten til Wanja Høj Sørensen, træder af efter mange år i foreningen. Ligeledes valgte Marianne Kleis Jensen ikke at stille op, grundet flytning, men fortsætter som instruktør på GFG Rytme Ladies. Begge afgående bestyrelsesmedlemmer står klar i kulissen til at videregive erfaring og hjælpe til foreningens fremtidige arrangementer.

Gitte Frederiksen modtager genvalg som kasserer samt de to suppleanter Kristian Grønbæk og Thyra Iversen er valgt som bestyrelsesmedlemmer. De tomme suppleantstole er blevet besat af de Marie Louise Krøyer Madsen og Pernille Høy. De to nye medlemmer er fundet blandt foreningens instruktører.

Temaer

Generalforsamlingen var præget af foreningens situation og de to største temaer var GFG i corona-tider og projekt HEL HAL. COVID-19-restriktioner, rengøring af redskaber og logistikken omkring afvikling af gymnastikken har fyldt meget i foreningen. Ligeledes har de løbende ændringer i retningslinjer krævet meget energi, hvor der har skulle vises mange hensyn til gymnaster, forældre og instruktørerne uden at slå bevægelsesglæden helt ihjel. 

I Gedved bruger en gruppe ihærdige borgere meget energi på at få projekt HEL HAL i Gedved til at lykkedes. Det har igennem mange år været GFGs ønske at få bygget et springcenter og nye halfaciliteter, hvor foreningens mange aktive kan udfolde sig. Bestyrelsens formand, Wanja Høj Sørensen, lægger mange kræfter og tid i at få de perfekte rammer for foreningens fremtid og hele bestyrelsen er med i samarbejdet.  

Billedtekst:
Fra venstre: Marlene Steen Rosenberg (bestyrelsesmedlem), Marie Louise Krøyer Madsen (suppleant), Lise Emmy Møller (sekretær),
Thyra Iversen (bestyrelsesmedlem), Wanja Høj Sørensen (formand), Kristian Grønbæk (bestyrelsesmedlem), Susanne Kyndesen (næstformand) og Gitte Frederiksen (kasserer). Pernille Høy (suppleant) kunne ikke være med ved konstitueringen.

Lignende artikler

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023