Gymnastik i skoven er meget populærtNår man ikke man forsamles mere end 10 personer indendørs og der skal være god plads til alle, bliver en aktivitet som gymnastik pludselig vanskelig. I aktivitetscentret Tamdrup i Lund har man løst problemet og flyttet aktiviteterne udendørs til den nærliggende skov.

Klokken ni onsdag morgen mødes 10-12 friske seniorer under ledelse af Susanne ved skoven ved Provstlund. Selvom det småregnede, var humøret højt og tøjet passede til forholdene.

Man har lavet gymnastik udendørs et stykke tid nu og deltagerne, er ikke sikre på at de vil tilbage indendørs i varmen og lave gymnastik når muligheden igen byder sig – for den friske luft og årstidernes skiften, kan nu noget ganske særligt.

Alle begyndte med en let opvarmning inden alle gik ind i skov, hvor træerne havde tabt alle blade. Instruktør Susanne lavede masser af øvelser med deltagerne og som redskaber brugte hun og deltagerne grene fra og sten fra skovbunden.

Der var smil, latter og højt tempo på og alle havde en dejlig formiddag i efterårs skoven, mens man fik rørt sig og var sammen i Corona-rigtig afstand udendørs.

Kildall

Følg Østbirk Avis Østjydsk Avis på Facebook

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021