Park By Lykke, ny frisørsalon i LundLine Lykke Johansen har åbnet ny frisørsalon i Lund. (Privatfoto)

LUND - Drømmen om egen salon i hjembyen går nu endelig i opfyldelse for Line Lykke Johansen.

Af Jette Kanstrup Kjær

For ti år siden købte Line Lykke Johansen og hendes kæreste Jens hus i Lund. De kendte til byen via familie og venner, og placeringen lige mellem deres to arbejdsbyer Fredericia og Århus var perfekt.

Tættere på hjem

Line har taget den 4-årige frisøruddannelse på frisørskolen i Kolding. Dernæst blev hun udlært i Vejle og arbejdede derefter et par år i København. I 13 år var hun selvstændig sammen med to veninder i en salon i Fredericia. Men siden bosætningen i Lund har hun ønsket at arbejde tættere på, ikke mindst efter Sia og Noah kom til verden. Og da muligheden kom i form af det nye center i Lund, slog hun til. Etableringen af det trak lidt ud, så efter salg af anparten i Fredericia har hun arbejdet hos Park by Sascha i Horsens.

Gennem alle årene har Line fornyet sig med kurser i ind-og udland. Senest en ekstra colorist uddannelse hos Bleach Bleach Bleach Academy. 

Fokus på kvalitet

Da Line i de fleste af årene har været en del af Park Styling frisørkæden, som er Danmarks største, bliver hendes nye sted også en Park salon. Deres fokus på kvalitet og personlig rådgivning, der giver kunderne en unik salonoplevelse, ligger Line meget på sinde. Og ligeledes, at deres produkter er udviklet på baggrund af bæredygtighed og naturlige ingredienser. 

Park by Lykke åbner 28.maj.

Line glæder sig meget til at komme i gang, men med lidt naturlig nervøsitet, når hun nu pludselig står helt alene i en salon. Dette vil hun gerne ændre på, når hun ser, hvordan det kommer til at gå, måske med en elev, eller en der vil leje sig ind, som frisør eller med en anden form for skønhedspleje.
 

Jette Kanstrup Kjær

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024