Hele august og september er der gratis færgebilletter til EndelaveI august og september er det gratis at sejle med færgen mellem Snaptun og Endelave. Foto: Hanne Nielsen.

Regeringens sommerpakke betyder igen i år, at der er gratis færgerejser til gående, cyklende og bilister med handicapkort

Igen i år er der godt nyt til de gæster, der har planer om at tilbringe nogle dage på Endelave, der sidste år blev kåret som" Årets Ø".

Regeringen har nemlig igen lavet en sommerpakke, der gør færgerejser i Danmark gratis for rejsende på gåben, cykel eller i biler med handicapkort.

Sidste år var der gratis færgebilletter fra Snaptun til Endelave i juli, og det tilbud fik et rekordhøjt antal gæster til at besøge Endelave. Med næsten 10.000 færgegæster i løbet af juli blev alle rekorder slået. Successen var faktisk så overvældende, at endelavitterne havde svært ved at følge med og servicere de mange besøgende.

Derfor har Beboerforeningen på Endelave og Horsens Kommune i år besluttet, at de gratis færgebilletter gælder i august og september.

- Vores ønske er, at alle får en god oplevelse, når de besøger Endelave. Der var rigtig meget pres på kapaciteten på øen sidste år, hvor der var gratis færgebilletter i juli. Turister er selvfølgelig stadig mere end velkomne på alle tider af året, men vi har i år valgt at lægge de gratis billetter i august og september, så det bliver en god oplevelse for både turister, sommerhusejere og fastboende at være på øen, siger Jørgen Broch, leder af Service og Beredskab.

Billetter skal fortsat købes

De gratis billetter kan bookes til alle ugens dage i perioden fra den 1. august til den 30. september. Billetterne skal købes online via www.mf-endelave.dk. Når billetten efterfølgende bliver tjekket ind på rejsedagen, bliver beløbet automatisk tilbageført til betalingskortet.

Hvis man allerede har booket og betalt en rejse i august eller september, vil det betalte beløb også blive tilbageført, når billetten bliver registreret på rejsedagen.

For bilister med handicapkort skal billetten købes, hvorefter man skal kontakte kontoret med sit bookingnummer og få billetten refunderet. Dette kan ske via mail til endelavefaergefart@horsens.dk eller tlf. 30369175.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

22/09-22 Varebil udbrændt på Stigsholmvej lidt udenfor Brædstrup
22. sep 2022