HH Elite skal en tur til Silkeborg i kampen for en slutspilspladsDet er med to sikre sejre i bagagen, at HH Elite sætter sig i bussen mod Silkeborg til fredagens kamp i Bambusa-kvindeligaen. Ajax København på udebane og Holstebro i Forum Horsens måtte begge strække våben overfor et ind imellem fremragende spillende HH Elite hold. I kampen mod Holstebro var det endog uden landsholdsbobleren Laura Damgaard, der har pådraget sig en skade under træningen i ugen op til kampen.

Af HH Elite

Heldigvis var der andre gode kræfter til at tage over for Damgaard. I stedet for var det Maria Mose Vestergaard og Freja Hauge, der styrede begivenhederne og det med stor autoritet. Begge spillere spiller ellers hovedsageligt på venstre fløj, men når der er problemer med holdets store stjerne, tager de to over. Freja Hauge plejer ellers at spille på det stærke U 19 hold i HH, men gik i dag forrest og viste at HH Elite om få år har en stamme af egne talenter, der med sikkerhed vil lokke endnu flere tilskuere i Forum Horsens når de lokale heltinder spiller håndbold.

Fredagens kamp mod Silkeborg-Voel bliver en stor opgave for HH Elite. Silkeborg ligger et par pladser over HH Elite i tabellen og har haft en fremragende sæson. Stabile resultater har præget Silkeborg-Voel i denne sæson, og der er ikke plads til udfald hos HH Elite spillerne. Der er en chance for at langtidsskadede Stine Bodholdt er klar igen til udekampen mod Silkeborg. Hun var med på bænken mod Holstebro uden at komme i kamp, men det vil pynte gevaldigt på HH Elites forsvar, hvis den tidligere landsholdsspiller igen er klar til at tage fra. Der er også gode muligheder for at Laura Damgaard er kommet over sin skade inden fredagens kamp i Silkeborg, så er toptrimmet Horsenshold kan yde deres bedste og eventuelt tage to point med hjem i bussen efter kampen.

Efter Holstebrokampen ligger HH Elite på en syvendeplads med rimelige muligheder for at avancere endnu mere, hvis holdet lever op til deres bedste og vinder de tætte kampe, som venter i den resterende del af grundspillet. Den første af slagsen er Silkeborg-Voel fredag aften kl. 19.00.

HH Elite

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021