hiet

Lokalnyt

Julen er startet i Hovedgård

14. november 2023
Spejdernes traditionelle juleloppemarked i Hiet er signalet til at julen nærmer sig, og at dømme efter tilstrømningen er julen længe ventet i Hovedgård.
Lokalnyt

Loppemarked hos spejderne i Hovedgård skabte feststemning

28. marts 2023
Vestergade i Hovedgård forvandlede sig til en livlig handelsplads, da spejderne afholdt deres storslåede loppemarked, der tiltrak købelystne gæster fra nær og fjern. Gaden var tætpakket med parkerede biler, og stemningen var høj, da folk strømmede til for at gøre et godt kup.
Lokalnyt

Loppepatruljen sprang rundt

16. november 2022
Hovedgård Spejdernes juleloppemarked søndag var rigtig godt besøgt både ude og inde – ja der var faktisk kø til at komme ind spejderhuset, hvor de gode julesager var.
Lokalnyt

De frivillige holder loppemarkedet kørende

6. september 2022
Spejdernes store loppemarked i Hovedgård kan om kort tid fejre 40-års jubilæum. Det er de frivillige som hver gang sørger for at de handlende får en god oplevelse, men man trænger til yngre kræfter, hvis det skal fortsætte.
Lokalnyt

Lopperne er atter løs i Hovedgård

3. september 2022
Spejderne i Hovedgård byder velkommen til første loppemarked efter sommerferien og sidste ditto inden det store juleloppemarked. Det hele foregår som altid i HIET på Vestergade i Hovedgård.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023