Loppepatruljen sprang rundt(Foto Per Bonde)

Hovedgård Spejdernes juleloppemarked søndag var rigtig godt besøgt både ude og inde – ja der var faktisk kø til at komme ind spejderhuset, hvor de gode julesager var.

Foto Per Bonde

Loppepatruljen, der består af gamle spejderledere, havde virkelig travlt, der blev handlet og langet nisser, lyskæder, juletræer i plast og metal, store og små julekugler og meget meget mere over bordene. 

Der var tryk på, men som medlem af loppepatruljen Tove Frandsen sagde, det er det her, vi ser frem til, når vi i løbet af året går og sorterer de effekter, vi får doneret. Alle pengene fra vores loppemarkeder går direkte og ubeskåret til spejderarbejdet. Forespurgt om beløbet er en forretningshemmelighed, var svaret nej. De seneste år har vi fra Loppepatruljen bidraget med omkring 40.000 kr. årligt, så det er et væsentligt bidrag til byens spejdere, siger Tove.

Udover salg af julesager, var der tombola med fine præmier, og spejderne stod for salg af æbleskiver – det gik også godt.

Sent søndag var resultatet af dagens anstrengelser klar. Overskuddet var 7.000 kr., tombolaen blev udsolgt, der var en fire fem stykker, der meldte sig til at arbejde i Loppepatruljen, så med Tove Frandsens ord – det var rigtig godt.

pebo
 

pebo

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023