Loppemarked hos spejderne i Hovedgård skabte feststemning(Foto Arendina Post de Jong)

Vestergade i Hovedgård forvandlede sig til en livlig handelsplads, da spejderne afholdt deres storslåede loppemarked, der tiltrak købelystne gæster fra nær og fjern. Gaden var tætpakket med parkerede biler, og stemningen var høj, da folk strømmede til for at gøre et godt kup.

Af Jørn Kildall. Fotos Arendina Post de Jong

Allerede inden dørene åbnede kl. 13, var der en lang kø af forventningsfulde mennesker foran huset, der ventede spændt på at få adgang til det store udvalg af varer. I centrum af det hele stod HIET i Vestergade, hvor et stort telt var rejst på græsplænen foran huset, og hvor et væld af møbler stod klar til at blive solgt for en slik. Med det flotte vejr som bagtæppe blev det en uforglemmelig dag, hvor både købere og sælgere nød hinandens selskab og de mange spændende ting, der fangede alles opmærksomhed.

(Foto Arendina Post de Jong)

Tove Frandsen, tovholder hos spejderne, kunne med glæde konstatere, at dagen var en stor succes, og at det endelige resultat på hele 13.000 kr. ville gå direkte til at støtte spejdernes arbejde. Det var en dag fyldt med samvær, handel og stærkt fællesskab, som vil blive husket længe af alle de deltagende i dette legendariske loppemarked i Hovedgård.

(Foto Arendina Post de Jong)

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023