Hvorfor må der ikke bygges i Gedved øst?Debatten har raset på Facebook om to byggeområder i Gedved og som mange ved er dette ikke altid det bedste sted at debattere. Derfor havde Venstre i Horsens inviteret til borgermøde på Seminariet hvor der var fuldt hus.

Niels Povlsgaard fremlagde forløbet og fakta ved mødes begyndelse, hvor omkring 80-100 personer havde fundet frem og der blev fundet ekstra stole frem, så alle kunne sidde ned.

Stemningen var i begyndelsen lettere konfrontatorisk – men samtale fremmer som bekendt forståelsen, og kanterne blev også filet af i løbet af mødet.

Det store spørgsmål er hvorfor der ikke må bygges i Gedved øst, når man må i Gedved nord? Området havde tidligere været en del af kommuneplanen, men var blevet taget ud – uden at man havde kunne få svar på, hvorfor?

Entreprenør John Arne Laursen som er en af medejerne af området Gedved Øst tog ordet på mødet og spurgte blandt andet ind til hvorfor området var taget ud af planen og spurgte også ind til hvorfor Gedved Lokalråd havde indsendt høringssvar. Spørgsmålet blev stillet direkte til to af lokalrådets medlemmer som var til stede på mødet, men næstformand Holger Nissen kunne oplyse at lokalrådet ikke deltog i mødet, men at de var der som enkeltpersoner.

Flere i forsamlingen fik vendt diskussionen til at man skulle kigge udviklingen af Gedved i sin helhed og ikke kun som to byggeområder.

Debatten gik frem og tilbage og der bliver senere indkaldt til møde om en plan for hele Gedved.

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023