Byfornyelse

Lokalnyt

Hovedgård 2.0

10. januar 2023
I et høringssvar til Planstrategi 2023 opfordrer Projektus ApS Horsens Kommune til i den kommende kommuneplan at inddrage arealer øst for banelegemet i Hovedgård til et blandet boligområde hvor der også skal være dagligvarebutikker m.m.
Lokalnyt

Bymidterne er langt fra ligegyldige for lokalsamfundet

10. juli 2022
Nethandel og ændrede forbrugsvaner er medvirkende årsager til, at hver femte detailbutik i løbet af de sidste 15 år er lukket. Men vi må ikke stoppe med at investere og engagere os i bymidterne, lyder opfordringen fra Landdistrikternes Fællesråd.
Lokalnyt

Godt møde om byudvikling i Østbirk

17. juni 2022
Godt og vel 30 lokale Østbirkborgere havde torsdag aften taget imod en invitation fra Venstre om at møde op til en debat om by- og områdefornyelse i Østbirk.
Lokalnyt

Hvorfor må der ikke bygges i Gedved øst?

27. september 2021
Debatten har raset på Facebook om to byggeområder i Gedved og som mange ved er dette ikke altid det bedste sted at debattere. Derfor havde Venstre i Horsens inviteret til borgermøde på Seminariet hvor der var fuldt hus.
Lokalnyt

Omfattende områdefornyelse er nu gennemført i Brædstrup

21. august 2021
De seneste år er der sket store forandringer i Brædstrup, hvor flere omfangsrige byfornyelsesprojekter er blevet lavet. I den kommende weekend bliver det sammen med "Musik i Gaden" fejret, at Horsens Kommune i tæt samarbejde med Brædstrup Lokalråd og aktive ildsjæle nu er i mål med den største del af områdefornyelsen

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024