Venstre

Læserbreve

Debat: Giv borgerne større råderet

17. oktober 2021
Dette forslag handler hverken om at spare eller bruge flere penge, men om at øge borgernes engagement, tilfredshed og virkelyst: Lav en ny struktur for vores idrætsanlæg, så de drives som selvejende institutioner med lokale bestyrelser med ansvar for drift og økonomi.
Lokalnyt

Hvorfor må der ikke bygges i Gedved øst?

27. september 2021
Debatten har raset på Facebook om to byggeområder i Gedved og som mange ved er dette ikke altid det bedste sted at debattere. Derfor havde Venstre i Horsens inviteret til borgermøde på Seminariet hvor der var fuldt hus.
Lokalnyt

Venstre stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget

20. september 2021
Når vælgerne i Region Midtjylland går til stemmeurnerne til kommunal- og regionsrådsvalget i november, vil der i alle kommuner være mindst én lokal Venstre-kandidat på stemmesedlen. Venstre i Region Midtjylland har nemlig i denne uge afleveret en liste med hele 41 kandidater til regionsrådsvalget den 16. november 2021.
Læserbreve

Debat: Regionsledelse kaster ansvaret fra sig

15. september 2021
Når Region Midtjylland kommunikerer via sociale medier, er det et ledelsesmæssigt ansvar, at sikre, at budskaberne forstås. Og når der kommunikeres til borgerne om forhold, der hænger sammen med politiske dispositioner, må det være nødvendigvis være den politisk ansvarlige ledelse, der udtaler sig. Det er i Region Midtjylland regionsrådsformand Anders Kühnau.
Læserbreve

Debat: Ny struktur i idrætsanlæg

11. september 2021
Jeg mener det er tiden at vende tilbage til en struktur i kommunens idrætsanlæg hvor der er ansat fast personale, og anlæggene drives som selvejende institutioner.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021