venstre

Lokalnyt

Togstop i Hovedgård med benspænd

5. april 2021
Endnu et hold politikere var inviteret til Hovedgård for at høre om planerne med at genåbne Hovedgård station. Dagens gæster var trafikordfører Kristian Pihl Lorentsen (V), Troels Lund Poulsen (V) samt de lokale byrødder byrådspolitikere Martin Ravn og Jørgen Korshøj, som skulle høre om planerne fra Hovedgård Lokalråd.
KV21

Ungdommen rykker ind i Regionsrådet

30. november 2020
På et opstillingsmøde, der foregik over Zoom, blev 25-årige Morten Møller Sørensen valgt som VU’s spidskandidat til regionsrådsvalget i 2021. Morten Møller Sørensen er dermed nummer 2 på Venstres liste til Regionsrådsvalget 2021.
Læserbreve

Debat: Lad fornuften sejre

28. september 2020
Spørgsmålet om Anders Nilsens mindesten skal nu snart til behandling i byrådet igen. Mange har udtalt sig i sagen og den lokale borgergruppe har gennemført en underskriftsindsamling, som på kort tid manifesterede stor opbakning til at bevare mindestenen, hvor den er. Underskrifterne er af borgergruppen afleveret til Borgmester Frans Fischer.
Læserbreve

Debat: Venstre budget 2021 - Kultur og Fritid

31. august 2020
Motions og bevægelse er afgørende for vores sundhed og velbefindende. Derfor har kommunen også taget visionen “Bevæg dig for livet” til sig. Men en ting er snak, en anden ting er handling. Venstre vil skabe de rette vilkår, så visionen kan gå i opfyldelse.
Læserbreve

Debat: Venstre budget 2021 - Velfærd og Sundhed

31. august 2020
Ældre borgere skal have en værdig alderdom i Horsens kommune. Covid 19 har påvirket mange ældre borgere og skabt ensomhed hos mange. Det er en situation, som ikke må blive permanent og her spiller aktivitetscentrerne en stor rolle.
Læserbreve

Debat: Skattestigning giver ikke mere velfærd

31. august 2020
Kommuneskat - Skattestigning giver ikke mere velfærd! Borgmesteren meldte ud, midt i sommerferien, at han ville hæve kommuneskatten. Udgangspunktet var en skattestigning på 0,2 %. Det ville sikre den økonomiske robusthed og hele velfærden i vores kommune. Mange borgere godtog den forklaring.
Læserbreve

Debat: Socialdemokraterne skaber usikkerhed!

22. juli 2020
Den nye udligningsreform betyder, at Horsens kommune får 30 millioner kroner mindre i tilskud fra andre kommuner. Vi har tidligere modtaget 335 mill. kr. Fremadrettet modtager vi “kun” 305 mill. kr. Socialdemokraterne vil derfor hæve kommuneskatten fra 25,2% til 25,4%. Argumentet er at skabe robusthed i den kommunale økonomi.
Lokalnyt

Jeg gør det for børnenes skyld

17. juli 2020
I dette portræt skal vi møde Rasmus Clausen som er den ene del af forstanderparret på Elbæk Efterskole. Det lå ikke i kortene, i begyndelsen, at Rasmus Clausen skulle være lærer, da han kommer fra en landbofamilie og måske var udset til at overtage den fædrene gård. Men livet fører os ikke altid den slagne vej og Rasmus’ vej til forstanderjobbet var fyldt med sving og udfordringer.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Skal der være togstop i Hovedgård?
04. apr 2021