Venstre

Læserbreve

Debat: Regionsrådsvalget – et nedfaldsvalg

7. november 2021
I amerikansk politik har man et meget brugt begreb omkring valg, som ikke anses for at være helt så betydningsfulde. I USA stemmes der nemlig mange flere gange end i Danmark. Her er der med jævne mellemrum valg til en lang række af det, vi i Danmark kalder offentlige erhverv. Det kendes bedst fra amerikanske krimier, hvor valget til politimester, sherif m.m. bliver en del af plottet.
Læserbreve

Debat: Glem ingen - Husk oplandet og lad os stå sammen

7. november 2021
Sammenhængskraften i en kommune er vigtig. Derfor skal der også være fokus på oplandsbyerne til Horsens. Der har været meget fokus på udvikling af Horsens by. Det er vigtigt, men det er ikke mindre vigtigt, at tænke og huske på den udvikling der skal støttes og underbygges i oplandet.
Læserbreve

Debat: Giv borgerne større råderet

17. oktober 2021
Dette forslag handler hverken om at spare eller bruge flere penge, men om at øge borgernes engagement, tilfredshed og virkelyst: Lav en ny struktur for vores idrætsanlæg, så de drives som selvejende institutioner med lokale bestyrelser med ansvar for drift og økonomi.
Lokalnyt

Hvorfor må der ikke bygges i Gedved øst?

27. september 2021
Debatten har raset på Facebook om to byggeområder i Gedved og som mange ved er dette ikke altid det bedste sted at debattere. Derfor havde Venstre i Horsens inviteret til borgermøde på Seminariet hvor der var fuldt hus.
Lokalnyt

Venstre stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget

20. september 2021
Når vælgerne i Region Midtjylland går til stemmeurnerne til kommunal- og regionsrådsvalget i november, vil der i alle kommuner være mindst én lokal Venstre-kandidat på stemmesedlen. Venstre i Region Midtjylland har nemlig i denne uge afleveret en liste med hele 41 kandidater til regionsrådsvalget den 16. november 2021.
Læserbreve

Debat: Regionsledelse kaster ansvaret fra sig

15. september 2021
Når Region Midtjylland kommunikerer via sociale medier, er det et ledelsesmæssigt ansvar, at sikre, at budskaberne forstås. Og når der kommunikeres til borgerne om forhold, der hænger sammen med politiske dispositioner, må det være nødvendigvis være den politisk ansvarlige ledelse, der udtaler sig. Det er i Region Midtjylland regionsrådsformand Anders Kühnau.
Læserbreve

Debat: Ny struktur i idrætsanlæg

11. september 2021
Jeg mener det er tiden at vende tilbage til en struktur i kommunens idrætsanlæg hvor der er ansat fast personale, og anlæggene drives som selvejende institutioner.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Kagehuset i verdensrummet
14. feb 2023