Informationsmøde for Arne-pensionister – og andreHvad er Søndergården i Brædstrup? Et plejehjem vil de fleste nok svare, men svaret er mere nuanceret end så og det har man tænkt at fortælle ved et kommende informationsmøde.

Under overskriften: Hvad har du lyst til? byder Det Åbne Aktivitetscenter Brædstrup til informationsmøde på Søndergården tirsdag 21. marts kl. 13.30 – 15.00.

Mødet er for alle førtidspensionister, personer på Arne-pension, Seniorpension, efterløn eller i fleksjob til en snak om hvilke aktiviteter, der kunne være fedt der er, for netop dig i Brædstrup.

Det Åbne Aktivitetscenter i Brædstrup står bag informationsmødet og selvom de er naboer til plejecentret, så er det ikke et plejecenter man træder ind i.

Der er masser af aktiviteter på stedet som er drevet af frivillige. Her er aktiviteter som bordtennis, engelsk, madlavning, billard, læsekreds, krolf, billedbehandling, whist, træværksted og kreative hold.

På stedet vil man gerne have flere aktiviteter og inviterer derfor til mødet, og håber på mange gode idéer til hvad der mangler af aktiviteter i Brædstrup for seniorerne.

Du behøver ikke at tilmelde dig – bare mød op, så er der kaffe/te og en bolle med pålæg til mødet.
 

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024