Kæmpestort loppemarked i BåstrupStøttegruppen til Hylke Forsamlingshus har været meget flittige og indsamlet lopper og effekter i så store mængder, at forsamlingshuset slet ikke kunne rumme det hele. Derfor afholder tre loppemarkeder i Båstrup.

Af Jørn Kildall

To store maskinhaller i Båstrup danner rammen om Støttegruppens loppemarked og begge er fyldt til bristepunktet med gode sager.

Selvom søndagen begyndte med noget der kan betegnes som skybrud, så holdt det ikke kunderne væk. Der var en jævn strøm af kunder på kæmpe loppemarkedet lige fra dørene blev slået op klokken 10.

De mange frivillige hjælpere havde travlt med at hjælpe kunderne med at finde lopper og svare på spørgsmål. I en tredje hal var der lavet et caféområde med borde og stole, og her kunne man købe en kop kaffe eller en sodavand, når loppejagten blev for varm og man trængte til noget at køle sig på.

Tove Spangkær fra Støttegruppen havde travlt med at lange drikkevarer over disken og hun fortalte:

- De frivillige har ikke lagt på den lade side under Coronaen, de har indsamlet lopper, tømt dødsboer og sorteret i timevis, samt kørt ikke brugbare lopper på lossepladsen. Det er tydeligt at folk har haft tid til at rydde op hjemme og det kommer os til gode i vores arbejde.

For at få tyndet ud i de mange lopper, er der også åbent på adressen Ringklostervej 19 i Båstrup søndag 4. juli og 1. august, begge dage fra klokken 10 – 15, hvor Tove og hendes med-frivillige håber på at se masser af købelystne kunder i hallerne.
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021