Stort loppemarked i Østbirk: Gør et kup i weekenden!(Foto Jørn Kildall)

Oplev Østbirks største loppemarked med alt fra antik til elektronik, beliggende på hele 300 kvadratmeter. Alt fra mærkevarer til unikke fund, og priser der er til at betale.

Tekst og fotos Jørn Kildall

Når du træder ind på loppemarkedet ved Stenkærvej 1, 8752 Østbirk, bliver du mødt af en verden af skatte. Fra legetøj til bilstereo, fra gymnastiktøj til antikviteter. Og med hele fire familier, der har samlet deres skatte, er der garanti for et bredt udvalg.

Høj kvalitet – lave priser

Der er noget for enhver pengepung. For dem, der søger eksklusive mærkevarer, vil der være rig mulighed for at gøre et kup. Men også for studerende og dem med en strammere økonomi er der masser af gode tilbud at hente – ikke mindst i vores fritvalgskasser/-hylder, hvor priserne starter fra bare kr. 1,-.
 

(Foto Jørn Kildall)

Kom tidligt og gør den bedste handel

Den 26. august og 9. september fra kl. 10.00 til 15.00 åbner vi dørene. Der er op til 75% rabat på udvalgte varer – ja, selv på de allerede nedsatte priser!

Sæsonens hits: Gymnastikudstyr, studieessentials og snart julepynt

Er du studerende, eller leder du efter gymnastikudstyr til den nye sæson? Så er dette stedet! Og for dem, der gerne vil være tidligt ude med juleforberedelserne: fra oktober vil der komme et stort udvalg af juleting.

Hold dig opdateret online

Besøg vores Facebook-gruppe "Loppemarked på Stenkærvej" her for at deltage i konkurrencer, se billeder og få førstehåndsinfo om gode tilbud og nyheder.

Kom forbi og gør en god handel, hvor både kvalitet og pris går op i en højere enhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
 

Lignende artikler

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024