Kirke

Lokalnyt

Børnegudstjenester: En magisk forbindelse mellem børn og kirken

10. august 2023
Vær Kirke introducerer en serie af inspirerende børnefamiliegudstjenester, hvor børn og voksne i Vær og Nebel Sogne får mulighed for at fejre, reflektere og lære sammen. Det er en højtidelig begivenhed, hvor kirken bliver en naturlig og elsket del af børnenes liv.
Lokalnyt

Om dåb i en corona-tid

13. april 2021
"Lad de små børn komme til mig! Det må I ikke hindre dem i" - sådan siger Jesus vredt til sine disciple, da de forsøger at genne kvinder og børn væk fra ham. Ordene er fra Markusevangeliet - og de siges ved enhver barnedåb.
Lokalnyt

Maleriudstilling i Yding kirke

10. marts 2021
Fra midt i marts og hele april kan man se maleriudstilling i Yding kirke. Det er Hanne Borre, som udstiller nogle af sine malerier. Det drejer sig om en serie med titlen LYS, som er malet i år, og som viser forskellige aspekter af sollysets spil i træer, på græs og i vand – altså natur-billeder med solstråler i, et emne, som man i menighedsrådet synes passer godt til kirkens budskab, til den kommende sommer og til håbet for en lysere fremtid, når pandemien er kommet under kontrol og de fleste er vaccinerede, og samfundet åbnet igen.
Lokalnyt

Din digitale folkekirke

14. januar 2021
”Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg sikkert,” er den gode Pippi Langstrømpe ofte citeret for at have sagt. De eksakte ord er vist aldrig kommet ud af Pippis mund hverken i bøger eller på film, men betydningen af ordene passer som fod i hose med hendes ukuelige gåpåmod og optimistiske tilgang til livet i Villa Villakulla.
Lokalnyt

Sommerstafet kom til Vedslet Kirke

11. august 2019
Som den niende ud af de tolv medvirkende kirker i årets sommerstafet bød Vedslet Kirke onsdag den 7. august indenfor til en aften med fællesskab i kirkens rammer – et fællesskab, som mange gerne vil tage del i. Et kvarter inden stafetstart var der mere end 75 biler at tælle på og ved kirkens lille parkeringsplads.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023