Kommunens caféer åbner igenDet bliver nu igen muligt at nyde et veltillavet, varmt måltid mad i caféerne.

Fra torsdag den 6. maj kan borgere i alderen 60+ igen nyde et varmt måltid mad eller drikke en kop kaffe sammen med andre i kommunens cafétilbud.

Snart vil der atter dufte indbydende af årstidens hjemmelavede retter og friskbagte kager i Horsens Kommunes åbne cafétilbud. Caféerne slår dørene op for servering og hygge ved bordene fra den 6. maj 2021.

På grund af Corona-virus har cafeerne været lukket siden nedlukningen i december 2020 og det glæder områdeleder Anne Marie Wûrgler Hansen, at der nu igen bliver liv i caféerne.

- Vi har ventet længe på denne dag og der har været stor efterspørgsel blandt borgerne på at komme og nyde mad og drikke i selskab med andre. God mad og socialt samvær er vigtigt for livskvaliteten, og vores køkkenpersonale glæder sig til at byde velkommen med lækre retter, der afspejler årstiden og den danske madtradition.

Åbning med coronapas og færre borde

Når caféerne åbner, er der nogle retningslinjer, der skal overholdes, så besøget kan være så sikkert som muligt. For at spise i caféen skal man vise gyldigt coronapas. Ønskes maden som take-away, er coronapas dog ikke nødvendigt.

Der skal bæres mundbind i caféen indtil man sidder ved bordet, og igen når man forlader bordet. For at kunne holde den nødvendige afstand, vil der være lidt færre borde til rådighed end normalt.

- Vi glæder os til at se dig. Du kan bare møde op, og det er ikke nødvendigt at bestille bord i forvejen, opfordrer Anne Marie Wûrgler Hansen.

Caféernes åbningstider er de samme som inden nedlukningen.

Åbning af aktivitetscentre på vej

Inden længe kan også de åbne aktivitetscentre slå dørene op for en lang række aktiviteter for seniorer. Åbningsdatoen hedder ind til videre den 21. maj 2021. Nærmere information om dette følger.

Horsens Kommune

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021