Kulturdagene

Lokalnyt

Hr. Weyse indtager Seminariet i Gedved

6. november 2023
Kan du heller ikke få nok af den populære Tv-serie Badehotellet? Så har du på lørdag mulighed for at stifte bekendtskab med selveste Hr. Weyse, alias skuespiller Jens Jacob Tychsen på Seminariet i Gedved.
Lokalnyt

Kulturdage og 10-års jubilæum i Gedved

23. oktober 2023
Seminariet – Gedved Kultur- og Medborgerhus har 10-års jubilæum. Det fejres i forbindelse med årets Gedved Kulturdage, der som sædvanlig holdes i oktober - november.
Lokalnyt

Verdensmusikken ramte Gedved

10. november 2022
Fredag aften tog man hul på kulturdagene i Gedved og man havde inviteret verdensmusikorkestret AySay på scenen og for at spille World Music med nordiske undertoner.
Lokalnyt

Mangfoldige kulturdage i Gedved

20. oktober 2022
Efteråret byder igen i år på Kulturdage i Gedved med koncerter, udstillinger, børneteater, gospel, foredrag, yoga m.v. Kulturdagen gennemføres som et samarbejde mellem Gedved Kultur- og Medborgerhus, Seminariet og en række lokale foreninger og aktører.
Lokalnyt

Kunst & Håndværk i Gedved

15. oktober 2022
Kunst og kunsthåndværk udført af lokale kunstnere og kunsthåndværkere er en central del af det kommende Gedved Kulturdage.
Lokalnyt

Kulturdage i Gedved

6. oktober 2022
Gedved Kultur- og Medborgerhus er igen i år rammen omkring Gedved Kulturdage, der holdes i begyndelsen af november.
Lokalnyt

Kulturdagenes vinsmagning - 7 regioner i Italien

29. oktober 2021
I forbindelse med Gedved Kulturdage kommer Allan Nielsen fra AN-Agentur i Horsens og præsenterer vine fra syv regioner i Italien. Præsentationen krydres med hans erfaringer og oplevelser i de pågældende vinområder.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023