Kunst

Lokalnyt

Forårsudstilling i Tinghuset: Lokale amatørmalere præsenterer deres kunst

30. marts 2023
På Tinghusets første sal mødes en gruppe på 8 livsglade amatørmalere ugentligt for at udfolde deres kunstneriske evner. De kalder sig simpelthen for "Malerne" og bruger tiden på at male og tegne, samtidig med at de hjælper hinanden med at forbedre deres teknikker ved at give konstruktiv kritik og rådgivning.
Lokalnyt

Rikke Ryge Udstiller i Tinghuset

13. januar 2023
Rikke Ryge er kendt af mange i Brædstrup, da hun har været lærer på henholdsvis Sdr. Vissing- og Brædstrup Skole, og hun glæder mig til at udstille i gamle `kendte´ omgivelser.
Lokalnyt

Spændende dobbelt fernisering i Brædstrup

1. september 2022
Det er tid til fernisering på Tinghuset, hvor Brædstrup Kunstforening har bedt kunstnerne Josef Rohde og Thim Rohde om at udstille deres spændende kunst fredag 2. september klokken 17.
Lokalnyt

Kunst og natur i Søvind

18. august 2022
Søvind Kunstgruppe inviterer på kunstudstilling i Kirkehuset i Søvind lørdag den 20. august mellem kl. 13 og kl. 14.30. Gruppen består af 16 udøvende kunstnere fra Søvind. Man vil kunne se maleri, keramik og design.
Lokalnyt

Kunst og musik helt på toppen

15. august 2022
Hvorfor er jeg her? Sådan løs overskriften på søndagens flotte kulturarrangement i Tåning. Her havde lokale kreative sjæle fra hele lokalområdet for anden gang sat hinanden stævne til kulturelt fællesskab.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023