Kunst

Lokalnyt

Fernisering i Søvind Kunstklub

15. marts 2022
Lørdag 12. marts var der fernisering i kirkehuset i Søvind. Der var disket op med alt verdens lækkerier så som vin, øl og sodavand. Der var også lidt sødt.
Lokalnyt

Kunst og natur i Søvind

8. marts 2022
Søvind Kunstgruppe inviterer til forårsudstilling i Kirkehuset i Søvind lørdag den 12. marts mellem kl. 13 og kl. 15. Gruppen består af 16 udøvende kunstnere fra Søvind.
Lokalnyt

New Yorker-gadekunst i Horsens

4. februar 2022
På Horsens Kunstmuseum kan man stadig nå at opleve nutidig og autentisk gadekunst i de store lokaler, på udstillingen My Paper World – PhoebeNewYork.
Lokalnyt

Fernisering på ”Maskineriet” på Industrimuseet

27. januar 2022
Kunstnersammenslutningen Guirlanden har i udstillingen valgt at gå på opdagelse i museets lokaler og i denne fortælling kommer de gennem de forskellige kunstværker ud ad vidt forskellige spor og krinkelkroge i det store museum.
Lokalnyt

Nordiske fugle og landskaber i Galleri Tinghuset

19. januar 2022
Majken Bilgrav udstiller malerier, grafik og keramik i Galleri Tinghuset i Brædstrup fra fredag d. 21/1 – 6/2. Majken Bilgravs billedarbejder er tolkninger af naturoplevelser og sansninger. Maleriernes gennemgående motiver er nordiske fugle og landskaber, mens den skulpturelle keramik er undersøgelser af naturens former og strukturer.
Lokalnyt

Der gik ged i kunsten

11. november 2021
Lørdag eftermiddag var der genindvielse af det flotte kunstværk af Ole Grøn og 6.klasseeleverne på Gedved Skole, hvor man med jazzmusik og fine fortællinger fik det store værk foran skolen, taget ordentlig i brug.
Lokalnyt

Gedveds nye kunstværk ved skolen

4. november 2021
Ved Gedved skoles parkeringsplads har der i nu halvandet år stået et kunstværk, udført af kunstneren Ole Grøn. Der er kommet belysning til, så kunstværket i aftentimerne står klart og markant med en masse figurer, der er udskåret i cortenstål.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021