Kunst

Lokalnyt

Klaphat af sølvpapir ser dagens lys

8. april 2021
Sølvpapirshatten og klaphatten smelter sammen til sin helt egen ting og giver en lussing til hyklerne og konspirationsteoretikerne, når Morten Hemmingsen Sørup skaber kunst med ord, billeder, humor og samfundskritik.
Lokalnyt

Maleriudstilling i Yding kirke

10. marts 2021
Fra midt i marts og hele april kan man se maleriudstilling i Yding kirke. Det er Hanne Borre, som udstiller nogle af sine malerier. Det drejer sig om en serie med titlen LYS, som er malet i år, og som viser forskellige aspekter af sollysets spil i træer, på græs og i vand – altså natur-billeder med solstråler i, et emne, som man i menighedsrådet synes passer godt til kirkens budskab, til den kommende sommer og til håbet for en lysere fremtid, når pandemien er kommet under kontrol og de fleste er vaccinerede, og samfundet åbnet igen.
Lokalnyt

En alternativ margueritrute blomstrer i Horsens

7. februar 2021
Mens vi venter på foråret, opfordrer MÆRK Byen og strikkunstner Emilie Fauerskov horsensianerne til at gribe strikkepinde og hæklenåle. Sammen med byens borgere, vil de nemlig skabe en alternativ margueritrute i midtbyen.
Lokalnyt

Jul uden æbleskiver og gløgg i Ørting

7. december 2020
Hos Dorthe Bent Galleri er der igen i år juleåbent, der er masser af flot kunsthåndværk og de besøgende mødes af den store brændeovn som sender en hyggelig varme ud i den gamle stationsbygning. Dog mangler der en væsentlig ting i forhold til de forrige år: nemlig æbleskiver, brunkager og gløgg!
Lokalnyt

Vandkunst på plads i Østbirk

3. oktober 2020
Adskillige tons granit fandt plads på Østbirk Kirkegård tirsdag morgen, hvor kunster Sys Svinding og tre stenhuggere fra Filip’s Sten & Billedehuggeri gjorde klar til byens nyeste vandkunst.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Bakkelandets Friskole - Børnehave - Vuggestue
07. jun 2021