Læserbrev

Læserbreve

Debat: Kattegatforbindelsen eller -forbandelsen

21. januar 2021
En linjeføring af motorvej og jernbane fra Dyngby Strand forbi Saksild, Nølev, Assedrup, Svorbæk, Tulstrup, Testrup og Mårslet, hvor den deles i tre muligheder mod Stilling eller mod Aarhus syd og mod Hasselager (jernbanen) og en linjeføring af motortrafikvejen vestpå forbi Boulstrup, Ørting, Hundslund, syd om Hovedgaard til Gedved og E45 kan blive en hverdag for mange fra 2035.
Læserbreve

Debat: Facebookdemokratiet længe leve – eller hvad?

20. januar 2021
På knap en uge voksede FB-gruppen ”Bevarelse af naturen omkring Nørrestrand ved Horsens” fra nogle få stykker til 2.600 personer – flot. Jeg er selv medlem af gruppen, for som der står i formålsparagraffen ”Gruppen er oprettet med det formål at få så mange borgere i Horsens til at se værdien i at bevarer naturen omkring Nørrestrand”. Hvem kan ikke bakke op om det? Jeg kan i hvert fald. Jeg nyder selv godt af det naturskønne Nørrestrand, som især i denne årstid er utrolig smuk.
Læserbreve

Replik: Til Ole Lund - Rigsretssagen mod Støjberg

19. januar 2021
Hej igen Ole, egentligt havde jeg troet, at vi bare skulle erklære ”våbenhvile” efter som vi formodentligt aldrig bliver enige, men du havde et nyt indlæg i Østjydsk Avis, som jeg ikke synes skal stå uimodsagt.
Læserbreve

Debat: Borgerligt opbrud i Horsens kommune

18. januar 2021
Nye Borgerlige er den nye dreng i klassen. Vi stiller op til kommunalvalget i Horsens kommune om ti måneder for at få et stærkt mandat i byrådet til at få brudt det socialdemokratiske magtmonopol og få sat fokus på konservative dyder som høflighed, redelighed, ærlighed, ordholdenhed, arbejdsomhed og selvhjulpenhed.
Læserbreve

Debat: Grund til stolthed og begejstring

17. januar 2021
Knapt havde rådhusklokkerne ringet det nye år ind, før læserbrevene tikkede ind med kritik om byudviklingen, arkitekturen og investorerne i Horsens Kommune. En efterhånden triviel, skinger og respektløs tone fra personer og partier, for hvem, der er gået inflation i at overgå hinanden i brugen af kritiske, negative og nedværdigende gloser om byudviklingen.
Læserbreve

Debat: Covid-19 vaccinering

15. januar 2021
Troede faktisk at der ville være styr på den vaccinering af samfundet, når det gik i gang, de har haft et år til at planlægge det, og nu viser det sig alligevel at det er mere eller mindre noget rod.
Læserbreve

Debat: Bedre natur og bedre adgang til naturen!

14. januar 2021
Vi har i byrådet besluttet at udarbejde en naturplan, som skal stå på to ben. Det ene er en rekreativ friluftsstrategi, som skal sætte en retning for, hvordan vi letter adgangen og får skabt et større kendskab til det meget fantastiske natur rundt om i kommunen. Det andet er den biodiversitetsstragi byrådet vedtog for nylig, lige før årsskiftet, som skal sætte en ambitiøs overligger for initiativer, der skal skabe en rigere og mere varieret natur med flere vilde planter og dyr i både by- og landområder.
Læserbreve

Debat: Hvad med naturen?

12. januar 2021
Nye boliger er nu blevet placeret i de smukke omgivelser ved Bygholm Sø- og Skov. Der er kommet en dagligvarebutik lige ud til Silkeborgvej. En del af Nørrestrand bliver snart bebygget. Ved Torsted bygges der på liv og løs. Nye veje ser dagens lys. Alt sammen på naturens bekostning. Kan det være bedre?

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021