Læserbrev

Læserbreve

Debat: Den grønne dagsorden og borgernes livskvalitet

16. januar 2022
Der er lavet adskillige undersøgelser, der viser, at borgernes livsglæde øges, når de færdes i naturen eller bor i smukke arkitektoniske omgivelser. Sådan er det bare, og derfor var det forstemmende, at Socialdemokraterne med deres støttepartier i det gamle byråd, DF, SF og LA, d. 27. december stemte for at smadre en af Horsens kommunes naturperler med vedtagelsen af broen over Kørup Enge. Det er ikke grøn naturvenlig politik, der udgår fra den kant.
Læserbreve

Debat: Børn smides under bussen - i naturens hellige navn!

16. december 2021
For 3 måneder siden forsøgte flere partier med Venstre og Konservative i spidsen, at få stoppet etableringen af et spejderhus syd for Nordre Strandvej. Et spejderhus som et enigt byråd minus Enhedslisten ellers havde stemt FOR tilbage i 2018 – i forbindelse med vedtagelsen af helhedsplanen for Nørrestrand. Heldigvis lykkedes missionen ikke og spejderne kan nu udleve deres drøm om et spejderhus ved Nørrestrand – tæt på naturen.
Læserbreve

Debat: Den påtænkte nye Børnehave ved Nørrestrand

14. december 2021
Jeg var selv en del af debatten på Facebook angående spejderhus og børnehave, indtil gruppen der var imod ikke accepterede at jeg mente at man skulle overholde fredningslinje, der er gældende og ikke flytte linjen til asfaltvejen, efter deres forgodtbefindende, så blev jeg blokeret.
Læserbreve

Debat: Fortsæt idrætsaktiviteterne ude i lokalsamfundene

4. december 2021
Enkelte idrætsforeninger aflyser af egen drift idrætsaktiviteter, fordi der er høj corona-smitte i samfundet. Jeg anerkender det hensyn, der ligger bag aflysningerne. Idrætsforeningerne har taget et stort samfundsansvar på sig under hele coronakrisen.
Læserbreve

Debat: Oven på en hård valgkamp

28. november 2021
Valgkampe er hårde, og de tapper på ens ressourcer. Som spidskandidat er man næsten konstant på de sidste to måneder før valget. Det er energikrævende arbejde, for man kommer ikke sovende til et mandat. Der skal kæmpes. Og har man fuldtids lønarbejde som jeg, så kører man ikke valgkampen på fuldt opladte batterier.
Læserbreve

Debat: To dage gik der…

25. november 2021
Knapt er stemmerne talt op fra kommunalvalget, før den ”borgerlige” side af byrådssalen sælger ud af en absolut borgerlig-liberal mærkesag – skatte- og afgiftspolitikken. Konservative, Venstre og Nye Borgerlige fik et rigtig godt kommunalvalg, hvilket burde styrker deres mandat i Horsens Byråd i den kommende periode.
Læserbreve

Debat: Tak for en god valgkamp

22. november 2021
På vegne af KD i Horsens Kommune, vil jeg en hjertelig tak, for hver en stemme, der er sat ved liste K ved kommunal- og regionsvalget. Selvom vi ikke opnåede valg her i Horsens, kan vi glæde os over pæn fremgang, både her og i landet som helhed.
Læserbreve

Debat: Ugeaviser og reklamer bliver ikke delt rundt!??

14. november 2021
Jeg er en ganske almindelig borger i Horsens kommune! Nu har vi, der hvor jeg bor, ikke modtaget ugeaviser og reklamer i en måneds tid!! Jeg har mailet til FK Distribution vedrørende manglen, jeg hører ikke noget derfra!!

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021