Læserbrev

Læserbreve

Tidligere DSU-lokalformand støtter Susan Gyldenkilde

28. juni 2022
Jeg er mere optaget af erfaring og engagement end tallet på en dåbsattest. Socialdemokratiet i Horsens skal vælge ny folketingskandidat, og jeg er en af medlemmerne, der skal stemme på én af de tre opstillede kandidater.
Læserbreve

Debat: Dispensationer er undtagelsen

8. juni 2022
På plan- og vejudvalgsmødet midt i maj blev der vedtaget en ny praksis for dispensationer, så byggesagsafdelingen fremover kun giver en kvartalsvis orientering om dispensationssagerne. Større dispensationssager med mange indsigelser skal dog fortsat på plan- og vejudvalgets bord.
Læserbreve

Debat: Grøn omstilling med omtanke

21. maj 2022
Med omtanke giver den grønne omstilling mening, men venligst ingen dyre uigennemtænkte hovsaløsninger fordi politikere har det med at forfalde til lemming-mentalitet, når det er smart at ride med på en bølge, der er oppe i tiden.
Læserbreve

Debat: Udvidelse af Egebakken

19. maj 2022
Så kom den officielle negative udmelding omkring udvidelsen af plejehjemmet Egebakken i dagens avis Hrs. Folkeblad fra direktør Jes Svenninggaard for sundhed og velfærd i Horsens kommune. Udvidelsen af Egebakken skulle have været en del af de 184 plejeboliger der bliver brug for om fem år i Horsens kommune.
Læserbreve

Debat: Kühnaus solo-planer

8. maj 2022
Ulykkelige amputationer, som rettidig omhu kunne have forhindret, er for vigtig en sag til at fortsætte det politiske sololøb, som regionsrådsformand Anders Kühnau praktiserer. Regionsrådsformanden har netop proklameret en fire-punkts plan, som skal afhjælpe situationen på Region Midtjyllands hospitaler, hvor patienter med åreforkalkning eller blodprop har mistet førligheden på grund af utilstrækkelig og for sen behandling.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021