Læserbreve

Dit debatindlæg eller replik må være på højst 2300 tegn. Redaktionen forbeholder sig ret til at forkorte alle indsendte læserbreve. Debatindlæg accepteres kun med fuldt navn og adresse fra afsenderen; undtaget er kun ministre, folketingsmedlemmer, europaparlamentarikere og andre, der via deres hverv umiddelbart kan identificeres.

Alle accepterede debatindlæg bringes her på hjemmesiden og i den trykte avis - dog med forbehold for at der er plads ellers kan et indlæg første bringes i næste avis. Læserbreve/debatindlæg til den følgende uge skal være redaktionen i hænde senest søndag kl. 10.

Send dit debatindlæg til til post@oestbirk-avis.dk


 

Læserbreve

Den kollektive trafik skal forbedres!

8. april 2023
Kender du det der med, at du er til fest i det lokale forsamlingshus? Festen er forrygende, musikken spiller højt, snakken går og det bliver sent om natten, før du så meget som overvejer at begive dig hjem. Men hov. Du aner ikke, hvordan du skal komme hjem. Den sidste bus er for længst kørt, og der er ikke en taxa i miles omkreds. Hvis du bor i et yderområde af Danmark, så genkender du formentlig billedet.
Læserbreve

Replik til Anders Vaagan

12. marts 2023
Efter at det ny indtrådte medlem af byrådet Anders Vaagan (S), som i Østbirk Avis i sidste uge skriver, at jeg er for personlig under debatterne i byrådet, har jeg selvfølgelig tænkt over det. Hvis man får kritik, skal man jo naturligvis reflektere over det. Ja, der har været et par gange, hvor polemikken fra min side har været persondrevet, sådan noget sker jo i kampens hede. Men vurderer jeg, at det har været over kanten, så stikker jeg bagefter en undskyldning. Og det er da sket.
Læserbreve

Dokumentation udbedes, hr. Nedersøe!

4. marts 2023
De to seneste læserindlæg, som jeg har haft i Østbirk Avis, d. 15. og d. 22. februar, omhandlede de trafikale problemer i og omkring Hovedgård samt mit udgangspunkt forud for efterårets budgetforhandlinger. Alligevel hentyder Michael Nedersøe i sit læserindlæg i Østbirk d. 1, marts til noget, som jeg slet ikke har skrevet i Østbirk Avis. Ja, jeg har slet ikke nævnt ham i de fire læserindlæg, som jeg har haft i Østbirk Avis i år.
Læserbreve

Går efter manden og ikke bolden

3. marts 2023
Som nytiltrådt byrådsmedlem pr. november 2022, er det en stor glæde endelig at kunne repræsentere de, som lod mig vælge og samtidig blive en del af det lokalpolitiske arbejde.
Læserbreve

Replik til Søren Lind Jensen

24. februar 2023
Som svar på Søren Lind Jensens, Nye Borgerlige (NB) læserbrev fra d.23.02.2023 kan det nævnes, at vi i Dansk Folkeparti, både nu såvel som tidligere, er borgerligt indstillet. Jeg bliver dog nødt til at minde Søren Lind Jensen om, at der er stor forskel på lokalpolitik og landspolitik. Der er mange ting, som vi er enige om bl.a. udlændingepolitikken, men når det kommer til fordelingspolitikken, er vi mile vidt fra hinanden, hvilket er naturligt, for ellers var vi nok i samme parti.
Læserbreve

Uden indrømmelser – næppe et bredt budgetforlig med Nye Borgerlige

18. februar 2023
Nye Borgerlige er sat i verden for at trække det politiske spektrum i liberal-konservativ retning både lokalt og på landsplan. Protest kun for protestens skyld rykker ikke noget for borgerne, og da politik er kompromisser og prioriteringer, bliver det i bund og grund altid en afvejning, om man skal indgå et forlig.
Læserbreve

Når jura bliver til dumhed

15. februar 2023
Hvem husker ikke ramaskriget, da denne nigerianske pirat blev fanget? Vi blev tudet ørerne fulde af nødvendigheden i, at han kom til Danmark, så han kunne stilles til ansvar for hans ugerninger. Samme argument bruges i relation til Syrien kvindernes terrorisme.
Læserbreve

Boligpolitik er socialdemokratisk hjerteblod

11. februar 2023
I en tid hvor økonomien borer dybere og dybere kløfter i vores samfund, er det vigtigt, at vi holder fast på at føre en social og retfærdig boligpolitik. En boligpolitik der sikrer, at mennesker, som har mindst, stadig har mulighed for at få tag over hovedet.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023