M/S Anton - Et dyk i det levende hav under Horsens Holder(Foto: Arendina Post de Jong)

Formidlingsskibet M/S Anton blev omdannet til et levende akvarium under "Horsens Holder" festugen, hvilket gav børn og voksne en unik mulighed for at lære om og opleve havets mange vidundere.

Af Jørn Kildall. Fotos Arendina Post de Jong

Et dybhav af oplevelser på M/S Anton

Som en del af festugen "Horsens Holder" åbnede formidlingsskibet M/S Anton sine døre for offentligheden, hvor besøgende fik mulighed for at klæde sig på til en uforglemmelig rejse i havets dyb. Skibets mission var at invitere børn og voksne indenfor til sjov og læring om det levende hav omkring os.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Mød livet i havet ombord og på kajen

Besøgende blev budt velkommen ombord på den flotte gamle fiskekutter, hvor de kunne møde det entusiastiske hold af frivillige, der sejler skibet. Ombord var der et hav af spændende havrelaterede objekter at studere: fra krabbekløer og kæmpe muslingeskaller til konkylier.

På kajen blev børnene inviteret til at udforske et lille bassin fyldt med levende dyr, hvor de kunne røre ved krabber, rejer og andre havdyr, og få en ægte, håndgribelig forståelse for livet i havet.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Frisk havluft og uvurderlige læringsoplevelser

M/S Anton var det perfekte sted for familier at få lidt frisk havluft og slappe af efter en lang arbejdsdag, mens børnene kunne få vækket deres nysgerrighed. Det gav en fantastisk mulighed for børn og voksne at lære sammen, hvilket gjorde det til et hit blandt deltagerne.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Et levende hav i hjertet af Horsens

M/S Anton gav liv til havets skabninger og bragte dem til hjertet af Horsens. Dette unikke initiativ hjalp med at gøre "Horsens Holder" festugen til en fantastisk lærerig og fornøjelig oplevelse for alle, der deltog. Og det vil uden tvivl være en oplevelse, som mange vil huske og skatte i de kommende år.
 

(Foto: Arendina Post de Jong)

Jørn Kildall

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024