Nødhjælp

Lokalnyt

100.000 kr. til hjælpen i Gaza

17. april 2024
Røde Kors og alle andre hjælpeorganisationer opfordrer for tiden alle til at donere midler til hjælpearbejdet i Gaza. Og det sker i stadig stærkere vendinger, fordi situationen er alarmerende.
Lokalnyt

Et år med krig kan få livslange konsekvenser for børn

24. februar 2023
Ukraines børn har i dag gennemlevet 365 dage med vold, traumer og tab. Krigen har sendt millioner af børn på flugt, frarøvet dem deres skolegang og påvirket deres psykiske trivsel. Krigen risikerer at få livslange konsekvenser for en hel generation.
Lokalnyt

Mange melder sig som indsamlere til fordel for Ukraine

11. marts 2022
Gå for Ukraine: Folkekirkens Nødhjælps årlige husstandsindsamling finder sted på søndag den 13. marts. Mange nye har meldt sig som indsamlere, men nødhjælpsorganisationen har brug for endnu flere, hvis hele landet skal dækkes ind.
Lokalnyt

UNICEF åbner støttecentre til ukrainske familier på flugt

4. marts 2022
UNICEF og FN's flygtningeorganisation, UNHCR, har netop åbnet en række såkaldte Blue Dots. Blue Dots er midlertidige støttecentre, der placeres langs de mest benyttede migrationsruter for at bistå de mange familier, der netop nu er på flugt fra konflikten i Ukraine.
Lokalnyt

Falck sender 30 ambulancer til Ukraine, Moldova og Polen

4. marts 2022
Falck donerer 30 ambulancer til Ukraine og dets nabolande, hvor ambulancerne skal indgå i de lokale beredskaber og håndteringen af tilskadekomne borgere og flygtninge. 60 frivillige brandmænd, ambulance- og assistancereddere fra Falck kører fredag ambulancerne til Polen, hvor de overdrages til de lokale beredskaber.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Østbirk Kirke
29. maj 2024