Ny kirkesanger i Kattrup-Tolstrup sogneTolstrup kirke (arkivfoto)

I snart et år har vi ikke haft en kirkesanger, men vi har været godt hjulpne af dygtige kirkesangere fra hele pastoratet og i nogle tilfælde af andre vikarer. Vi har trods corona aldrig fået et nej, når vi bad om hjælp ved gudstjenester og kirkelige handlinger. I, og det er Lene Schelling, Anne Rahbæk og Lars Raunsøe, har til vores glæde gjort det godt. Derfor en stor tak fra Kattrup-Tolstrup menighedsråd for altid dygtig og veloplagt indsats.

Af Kattrup-Tolstrup Sognes Menighedsråd

Fra april måned har vi ansat en ny fast kirkesanger, som afløser afdøde Preben Egeholt. Han er ansat i et samarbejde med Voer Herreds Pastorat, hvor han i hele pastoratet og altså i Kattrup-Tolstrup, Ørridslev og Vedslet samt Gangsted-Søvind sogne får en funktion som kirke- og kulturmedarbejder. Det bliver med andre ord en kombineret stilling, den nye medarbejder indtager. Som kirkesanger vil han synge ved gudstjenester på søn- og helligdage og ved kirkelige handlinger på hverdage. På hverdage skal han undervise mini-konfirmander og tage sig af flere andre opgaver i hele pastoratet.

Den nye kirkesanger hedder Casper Rosenkilde, og han er i forvejen godt kendt med kirkesang og kirkens ritualer, som han har tilegnet sig gennem uddannelse og flere års arbejde andre steder i landet.

Vi byder Casper Rosenkilde hjertelig velkommen til vores sogne og glæder os til at høre dig synge og synge sammen med dig i vores kirker. Tag godt imod Casper.
 

Lignende artikler

Kattrup-Tolstrup Sognes Menighedsråd

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021