Navne

Lokalnyt

Året der gik med Lone Buhl

14. januar 2021
I en stille og næsten lukket præstegård i Østbirk møder vi sognepræst Lone Buhl Pedersen som har travlt med arbejdet bag skrivebordet. Hun kunne sagtens lave arbejdet hjemmefra men insisterer på at være tæt på kirken, når situationen tillader det.
Lokalnyt

Menighedsrådsformand Jens-Martin Grove

13. januar 2021
Avisen har mødt den nye menighedsrådsformand i Østbirk Jens-Martin Grove, som blev valgt ind som suppleant, men han blev udpeget som formand. Hør ham fortælle om kirken, de digitale muligheder og om kirkens fremtid.
Lokalnyt

Interview med redaktøren

30. december 2020
At lave et interview med sig selv kan virke skørt, men her vil jeg prøve at besvare nogle af de spørgsmål som jeg allerede har hørt og som ganske givet dukker op, når jeg overtager redaktørstolen på Østbirk Avis Østjydsk Avis.
Lokalnyt

Skiftedag hos Østbirk Avis Østjydsk Avis

15. december 2020
Mette Stougaard som er avisens ejer og redaktør, har solgt avisen til Jørn Kildall, og hun vender tilbage til sit tidligere arbejde som klinikassistent. Jørn Kildall som har været fast fotojournalist på avisen siden maj 2018 overtager alle avisens aktiviteter per 1. januar 2021.
Lokalnyt

Birthe har 10-års strikke jubilæum

9. december 2020
Birthe Christoffersen 74 år flyttede til Østbirk for godt 10 år siden. Hun kom fra Grindsted men flyttede til byen da hun mistede sin mand og gerne ville tættere på sin datter, der bor i Østbirk.
Lokalnyt

Stilheden vender så småt tilbage

4. august 2020
På bakken i Tønning langt ude i stilheden holder Yoga- og Pilatesunderviser Sohan Mie Poulsen til og lige som andre blev hendes forår også meget anderledes end hun havde tænkt. Men nu efter sommerferien kan hun igen vende tilbage til normalen, med de restriktioner som der stadig er omkring Corona.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Seneste video

Borgmester Peter Sørensens virtuelle nytårskur
03. jan 2021