Navne

Lokalnyt

Elev fra guldsmed TORN er årets lærling i Sydøstjylland

17. april 2024
ÅSTRUPLUND - De er meget forskellige, men begge dygtige, engagerede i deres fag, gode kollegaer og altid i godt humør. Det var umuligt at pege på kun én vinder, og derfor modtager hele to lærlinge i år DI Sydøstjyllands Lærlingepris 2024
Lokalnyt

Fra ergoterapeut til fodplejerske: Gittes rejse mod selvstændighed

16. april 2024
SØVIND - I Søvind har Gitte Møldrup taget springet fra at være en offentligt ansat ergoterapeut til nu at stå i spidsen for sin egen fodplejeklinik, "Fokus – Klinik for Fodpleje". Med en baggrund inden for ergoterapi og en passion for kroppens velvære, bringer Gitte en unik tilgang til sit nye erhverv.
Lokalnyt

Uret passer i Hovedgård BY-UHRs passerlaug

10. april 2024
HOVEDGÅRD - Det 95 år gamle byur i Vestergade i Hovedgård følger med tiden og klokken passer. Uret blev oprindeligt sat op i 1929 over den gamle urmagerbutik i Vestergade 8. Uret der på daværende tidspunkt var en sjældenhed, styres i dag med radiosignaler fra Frankfurt, så det selv skifter mellem vinter- og sommertid og i øvrigt viser tiden korrekt.
Lokalnyt

Kvindekabinettet – Mette Bocks forum for kvinders stemmer

30. januar 2024
ØSTBIRK - Mette Bock, sognepræst i Østbirk, skaber et unikt rum for kvindefællesskab og dybe samtaler. Hendes projekt, Kvindekabinettet, er en succes, der tiltrækker kvinder på tværs af aldre og baggrunde, og åbner op for ærlige diskussioner om livets store spørgsmål.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Vi er ikke som de andre
27. mar 2024