Navne

Lokalnyt

Per Mikkelsen fejrer 25-års jubilæum

28. april 2021
Når man træder ind i butikken hos Gantrup Byggemarked, er Per Mikkelsen ofte den første man møder og her får man høj faglig vejledning og man går altid ud igen efter en god handel.
Lokalnyt

Ulf Pilgaards sidste aftryk på Cirkusrevyen

22. april 2021
Årets hold i Cirkusrevyen lagde sko og strømper og satte traditionen tro sine fodaftryk i en cementflise foran TELTET på Bakken. De sidste forberedelser til Cirkusrevyen 2021 er i fuld gang, og fra 6. maj forventer revyen endelig at kunne byde velkommen.
Lokalnyt

Keramikken var slet ikke planlagt

21. april 2021
Stine Orle som er uddannet designer, bor sammen med sin kæreste og deres barn i Stensballe, i husets kælder har hun indrettet et hyggeligt keramikværksted og showroom med hendes mange produkter.
Lokalnyt

Ny afdelingsleder i Dansk Boligbyg

15. april 2021
Jes Møller Jensen, 51 år, er pr. den 1. maj ansat som afdelingsleder i Dansk Boligbyg a/s, Horsens, hvor han fra starten får ansvaret for flere igangværende byggeprojekter – 16 ejerboliger, og 38 almene boliger for Domea på ”NRGi-grunden” i Horsens, samt 37 tryghedsboliger i Lund ved Horsens for Boligselskabet AAB – og for 57 etageboliger på ”NRGi-grunden” med opstart primo maj.
Lokalnyt

Else sælger ren luft og vand

14. april 2021
Else Øxenholt Laursen er en kvinde med masser af energi og fuld af gode idéer. Hun og manden Bo Hubert flyttede til Østbirk for to år siden og på trods af en alvorlig ulykke i 2014 som ødelagde begge hendes håndled og satte et midlertidig stop for hendes livsværk, har hun formået at se muligheder og tage livtag med nye spændende udfordringer.
Lokalnyt

Vikaren fik smag for politik

25. marts 2021
Ved kommunalvalget i 2017 var Piratheep Rabindranath, som stillede op for Socialdemokratiet, en stemme fra at komme ind i Horsens kommunalbestyrelse. Da borgmester Peter Sørensen blev sygemeldt pga. rygproblemer, trådte Piratheep ind som 1. suppleant og selvom det kun var for et par måneder, fik han fornyet smag for kommunalpolitik.
KV21

Konservative er klar med de første seks kandidater

20. marts 2021
Nu præsenterer Konservative i Horsens de første seks kandidater frem mod kommunalvalget til november. Dette sker selvom, der endnu ikke er afholdt generalforsamling, hvor kandidaterne bliver endeligt opstillet. Men en dispensation fra partiets hovedbestyrelse giver bestyrelsen lov til at konstituere kandidater allerede nu, for så at få dem valgt senere.
Lokalnyt

Per og Jytte sælger lokalområdet

11. marts 2021
I Østbirk er der kommet et nyt ejendomsmæglerfirma; Bedre Bolig Salg. De to personer bag firmaet er kendte ansigter, som begge har drevet mæglervirksomhed længe. Per Kenneth og Jytte Gade Christensen har prøvet lidt af hvert og har siden nytår haft stor succes med deres ejendomsmæglervirksomhed fordi de har et kæmpe lokalkendskab.

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

Keramiker Stine Orle i Stensballe
19. apr 2021