Kattrup kirke

Lokalnyt

Ny kirkesanger i Kattrup-Tolstrup sogne

13. april 2022
I snart et år har vi ikke haft en kirkesanger, men vi har været godt hjulpne af dygtige kirkesangere fra hele pastoratet og i nogle tilfælde af andre vikarer. Vi har trods corona aldrig fået et nej, når vi bad om hjælp ved gudstjenester og kirkelige handlinger. I, og det er Lene Schelling, Anne Rahbæk og Lars Raunsøe, har til vores glæde gjort det godt. Derfor en stor tak fra Kattrup-Tolstrup menighedsråd for altid dygtig og veloplagt indsats.
Lokalnyt

Krybbespil med gode frivillige kræfter

15. december 2021
Man tager 12 frivillige, 2 præster og en organist, samt udklædningstøj fra Komediehuset og blander det godt sammen og tilsætter en hånddukke som pynt på toppen og serverer herligheden for Tvingstrup Børnehave i smukke Kattrup kirke.
Lokalnyt

Nyt fra Kattrup og Tolstrup Sogne

9. december 2021
Mange har i tiden siden 1. søndag i advent bemærket, at Tolstrup kirke ligger oplyst i den mørke tid, og flere har udtrykt glæde ved det. Vi håber, at det nye tiltag fortsat vil skabe glæde ligesom den flotte juleudsmykning på Gedveds hovedgade.
Lokalnyt

Nye restriktioner i Kattrup og Tolstrup kirker

6. december 2021
Vi har på baggrund af nye krav fra myndighederne været nødsaget til at indføre foranstaltninger til sikring af kirkegængere og personale, dermed os alle sammen, så vi undgår at blive smittet med corona.
Lokalnyt

Julen blev blæst ind fra tårnets top

29. november 2021
En af julens mange hyggelige traditioner her på egnen, er når blæserne fra Hovedgård Skoleorkester stiller sig op i Kattrup kirke klokketårn og blæser julen velkommen ud over byens tage.
Lokalnyt

Advents- og juletiden nærmer sig

25. november 2021
Traditionen tro vil medlemmer fra Hovedgård skoleorkester blæse julen ind fra Kattrup kirkes tårn lørdag 27. november, dagen før 1. søndag i advent. Det sker kl. 16, hvor mange Kattrup borgere og borgere fra nærliggende sogne samles på kirkegården for at lytte til julens toner fra de fire Hovedgård blæsere.

Løbende annoncer

Mest læste artikler

Ugens Annoncer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Seneste video

Tåning jazz 2018
01. aug 2021