Nytår i oktoberHans Holm står i spidsen for det 27 mands store Old Boys Big Band. (pressefoto)

Det kunne lyde som en tekst af Shu-bi-dua, men det er det ikke, siger Ole Kibsgaard, og han ved hvad han taler om, for han er mangeårigt medlem af netop den gruppe. Derimod er det et udtryk for stor fleksibilitet, fortæller Ole, for det BIF Badmintons nytårskoncert på Pejsegården, der oprindelig skulle have været afholdt i januar, der nu fyres af den 9. oktober på Pejsegården.

Ole Kibsgaard vil sammen med Kaja Brüel udgøre solisterne på scenen, og med en stærk opbakning fra OBBB – Old Boys Big Band, er der lagt op til et brag af en koncert. 

Kaja og Ole har arbejdet sammen i 30 år, så de kender hinanden rigtig godt, og kan udnytte hinandens stærke og svage sider ikke mindst når de optræder som duet, og Ole lover også at give et par numre på sin guitar – George Benzon style. De vil begge derudover optræde solo med både nye og gamle numre. Som en del af showet bliver de, i en del numre, akkompagneret af OBBB, og som Ole siger, bliver det en fantastisk oplevelse at stå på scenen med et helt Big Band i ryggen – og mon ikke også det bliver en fantastisk oplevelse for publikum.

Ole Kibsgaard vil sammen med Kaja Brüel udgøre solisterne på scenen. (pressefoto)

Hans kommer med 27 mand på scenen

Orkesterleder Hans Holm fra OBBB glæder sig også til koncerten på Pejsegården. Som han siger, vi kommer med 27 års erfaring og 27 mand, så der bliver tryk på. Vi glæder os til samarbejdet med Ole Kibsgaard og Kaja Brüel, men også til at give den gas med vores eget repertoire. Vi kommer med en stærk vokalgruppe bestående at 3 kvinder og 3 mænd, der kommer til at give numre fra Andrews Singers og Mills Brothers store katalog. 

Hans’ store musikalske kærlighed er jazzens guldalder, og da det er ham der er orkesterleder, vil aftenens program være præget af jazzens store navne som Duke Ellington, Glenn Miller og mange flere, så der er lagt op til en festlig aften.

Det er stadig muligt at få billetter til koncerten inklusive buffet formedelst 300 kr. Man skal blot kontakte Pejsegården på telefon 75751766.

pebo

pebo

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023