Odder Svømmeklub stillede med fire top motiverede svømmereHjørring var lokationen for weekendens Vest Kortbane mesterskaber og Odder Svømmeklub stillede til start med fire svømmere, det største antal de sidste 4 år.

Svømmerne Sarah Lyse Søe, Nanna Vestergård Johansen, Nikolaj Rasmussen og Kasper Lisberg jagtede alle personlige rekorder og kravtider.

Sarah opnåede to personlige rekorder i 50 fri og 100 IM, Nanna svømmede sæson bedste tider i 50 og 100 ryg, Nikolaj satte to personlige rekorder i 50 ryg og 100 IM og sidst men ikke mindst så havde Kasper Lisberg en fremragende weekend, hvor han satte 3 personlige rekorder i 50, 100 og 200 Bryst endvidere var tiderne kravtid til DM-junior i starten af november i Esbjerg.

En yderst stolt træner glæder sig på svømmernes vegne, det er godt at se at den trænings indsats vi yder også bliver belønnet. De kommende sæsoner kommer vi til at få et større hold til disse mesterskaber, da vores store talentmasse i de kommende årgange virkelig presser på lige nu og det er positivt udtaler konkurrence chef Jan Løth Kryzhevskiy.

Nu tager vi på en god træningslejr i Ebeltoft og derefter venter Regionsmesterskaberne i Holstebro, hvor vi stiller et rekordstort hold.
 

Odder Svømmeklub

Løbende annoncer

Ugens Annoncer

Seneste video

112: Brand Pizza Master, Brædstrup
08. maj 2023